Šarm stare Engleske: Zavirite u raskošno seosko imanje porodice Bekam (foto)

Šarm stare Engleske: Zavirite u raskošno seosko imanje porodice Bekam (foto)

Autor: | 23/10/2021

0

Kuća porodice Bekam u živopisnom Kotsvoldsu ostaviće vas bez daha

Kada su u Britaniji, Viktorija i Dejvid Bekam češće borave na njihovom imanju u Kotsvoldsu nego u Londonu. Zeleni brežuljci, uspavana sela i šarm stare Engleske učinili su svoje, pa se cela “Bekamgemska palata” regeneriše u toj živopisnoj oblasti, daleko od gradske vreve.

Pročitajte: Čips koji ne goji - Viktorija Bekam je luda za ovom zdravom grickalicom

Kuću građenu u rustičnom lokalnom stilu “zapljuskuju” žuti talasi uljane repice. Dejvid i Viktorija koriste svaku priliku da uđu u omiljene „farmerske“ kombinacije i u dubokim čizmama prokrstare okolinom. Društvo u seoskim avanturama prave im deca, a proslavljeni fudbaler i uspešna kreatorka najviše vole kada su svi na okupu. Najstariji sin Bruklin studira u Njujorku, pa ga ne viđaju baš često.

Pročitajte: Dejvid nag u bazenu - Viktorija Bekam pokazala previše

Zvezda Dejvidovog profila na “Instagramu” je desetogodišnja Harper koja, kako vreme prolazi, sve više liči na tatu. Kako živahna devojčica trenira fudbal, zeleni tereni pored kuće dobro joj dođu da se rekreira. Ona je neumorna, za razliku od braće Romea i Kruza, koji se uglavnom zabavljaju nekim svojim tinejdžerskim mukama.

Pročitajte: Kuća s pogledom na okean - Za novi dom u Malibuu pop zvezda Pink izdvojila 14 miliona dolara (foto)

U luksuznu kuću u Kotsvoldsu Bekamovi su do sada uložili oko šest miliona funti, a komšije kažu da slavni par ima još neke planove. Pošto je imanje nekoliko puta bilo na meti lopova, nedavno su ga zaštitili bodljikavom žicom, a uskoro će biti iskopan i podzemni tunel koji će voditi od glavne kuće do garaže i na taj način im obezbediti siguran prolaz u slučaju opasnosti.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti