Raj za ženske oči: Ko je najzgodniji Bekam? (foto)

Raj za ženske oči: Ko je najzgodniji Bekam? (foto)

Autor: | 15/04/2021

0

Sinovi Dejvida i Viktorije Bekam izrasli su u ozbiljne šmekere. Dok devojke širom sveta lajkuju njihove fotografije, poznata porodica uživa u putovanjima po luksuznim destinacijama.

Pročitajte: Sinovi Dejvida i Viktorije Bekam mame uzdahe devojaka, a mlađi sin je pravi zavodnik - Ko je nova devojka Romea Bekama?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Početkom godine “Bekamgemska palata” transportovala se u toplije krajeve sveta. Prvo na Floridu, gde je proslavljeni britanski fudbaler nedavno osnovao klub, a potom na Karibe.

Kako je na „Instagramu“ otkrio Dejvidov najmlađi sin Romeo, uskršnje praznike proslavili su krstareći oko ostrva Terks i Kejkos. U nekom trenutku muški deo porodice iskrcao se u luci koja pripada luksuznom rizortu i svratio do spa-centra.

Pročitajte: Dok su svi čekali venčanje decenije, Bekamovi u tajnosti oženili sina? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Romeo je pored zajedničke fotografije napisao samo dve reči, ,“sa dečacima”, i dodao srce. Dejvid i Bruklin pozirali su bez majica, pa su silni pratioci, naročito pratiteljke, iskoristili priliku da izračunaju ko ima više tetovaža. Za sada je najstariji Bekam neprikosnoven.

Ko je najzgodniji sin Dejvida i Viktorije Bekam?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti