Seoska idila porodice Bekam

Seoska idila porodice Bekam

Autor: | 20/06/2020

0

Kuća Bekamovih bila je pravo utočište poznatoj porodici, tokom pandemije korona virusa.

Dejvid, Viktorija i deca ovaj produženi odmor provode na sigurnom - na njihovom imanju u živopisnom Kotsvoldsu.

Ove godine pojam “odmor” dobio je sasvim novi smisao. Štaviše, ceo svet je u isto vreme i potpuno neočekivano morao da ode na prinudni, a izuzetak nisu ni poznata imena.

Pročitajte: Dejvid Bekam o princu Hariju - Kada postanete roditelj sve se promeni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jan 1, 2020 at 2:35pm PST

Kuća Bekamovih - "Bekamgemska palata"

Kada su u Britaniji, Bekamovi češće borave na njihovom imanju u Kotsvoldsu nego u Londonu. Zeleni brežuljci, uspavana sela i šarm stare Engleske učinili su svoje, pa se cela “Bekamgemska palata” regeneriše u toj živopisnoj oblasti, daleko od gradske vreve. Tamo provode i ova tri meseca, koliko već korona teroriše planetu. Pošto su konačno svi na okupu ne osećaju da im nedostaje dobra zabava. A kao što vidimo na fotografijama u toku su i “radovi u polju”.

Kuću građenu u rustičnom lokalnom stilu “zapljuskuju” žuti talasi uljane repice. Dejvid i Viktorija iskoristili su priliku da ponovo uđu u omiljene „farmerske“ kombinacije i u dubokim čizmama prokrstare okolinom. Vremena ovog puta imaju napretek. Društvo u seoskim avanturama prave im deca. Proslavljeni fudbaler i uspešna kreatorka jedva su dočekali da ponovo svi budu na okupu. Naime, najstariji sin Bruklin studira u Njujorku, pa ga ne viđaju baš često, ali uspeo je da se pridruži ostatku porodice pre nego što su granice zatvorene.

Pročitajte: Viktorija i Dejvid Bekam se oglasili povodom navoda da se razvode

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on May 30, 2020 at 3:43am PDT

Kako Bekamovi uživaju u seoskoj idili?

Viktorijin rođendan krajem aprila proslavili su vozeći bicikle po seoskim putevima, što je nekadašnja “spajsica” dokumentovala i na društvenim mrežama. S druge strane, zvezda Dejvidovog profila je osmogodišnja Harper koja, kako vreme prolazi, sve više liči na tatu. Živahna devojčica trenira fudbal. A budući da su sportski centri i dalje zatvoreni, zeleni tereni pored kuće dobro su joj došli da se rekreira. Ona je neumorna, za razliku od braće Romea i Kruza, koji se uglavnom zabavljaju nekim svojim tinejdžerskim mukama.

Pročitajte: Raskoš i istančan stil - Kuća Bekamovih u Londonu vredna 31 milion evra (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 25, 2020 at 1:51am PDT


Iako su mnoge svetske zvezde iskoristile karantin da se odmore daleko od svih, što manje misleći o poslu, Viktorija ne sedi skrštenih ruku. Tako je na “Instagramu” otkrila da polako priprema nacrte za novu kolekciju, ali i da je konačno dočekala priliku da u “kancelariji” sedi u džemperu i papučama.

U luksuznu kuću u Kotsvoldsu Bekamovi su do sada uložili oko šest miliona funti, a komšije kažu da slavni par ima još neke planove. Pošto je imanje nekoliko puta bilo na meti lopova, nedavno su ga zaštitili bodljikavom žicom, a uskoro će biti iskopan i podzemni tunel koji će voditi od glavne kuće do garaže i na taj način im obezbediti siguran prolaz u slučaju opasnosti.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty, instagram