Isplivala istina: Dejvid i Viktorija Bekam su imali koronu, evo koga su sve zarazili

Isplivala istina: Dejvid i Viktorija Bekam su imali koronu, evo koga su sve zarazili

Autor: | 08/09/2020

0

Dejvid i Viktorija Bekam - korona ih je prilično iscrpela i uplašila 

Posle lepih vesti i veridbe sina Bruklina, Dejvid i Viktorija Bekam dospeli su na naslovne strane britanskih tabloida iz nimalo lepih razloga. Danas engleska štampa bruji o tome kako je slavni par još u martu bio zaražen virusom korona, koji je doneo tokom boravka u Americi. Po povratku u svoju zemlju Viktorija i Dejvid su se borili sa virusom u tajnosti, ali sada je istina isplivala na videlo.

- Bila je prava noćna mora. Dejvid je išao u Ameriku da obavi neke obaveze vezane za njegov klub, a Viktorija i deca su išli sa njima kako bi ga podržali. Bili su na nakoliko događaja gde je Dejvid imao promotivnih aktivnosti, rukovao s i ljubio s navijačima kluba - kaže prijatelj blizak paru za tabloid "The Sun".

Pročitajte: Dejvid i Viktorija besni, Bruklinova svadba pod znakom pitanja - Megan je kriva za sve!

Po dolasku u Englesku osetili su prve simptome. Prvo se Dejvid probudio slomljen, malaksao i sa bolovima u telu. Zatim je i Viktoriju zabolelo grlo i dobila je visoku temperaturu. Svesni da su sigurno zaraženi, odmah su počeli da kontaktiraju ljude sa kojima su se tih dana viđali. Nažalost, neki su već, takođe, osetili prve simptome korona virusa.

Pročitajte: Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham) дана 1. Јан 2020. у 2:35 PST

- Dejvid i Viktorija Bekam korona virus nisu mogli ni da sanjaju, a ne da će se istim i zaraziti. Iako su vodili računa, razboleli su se. Istovremeno, nekoliko njihovih zaposlenih - vozači, obezbeđenje i asistenti počeli su da se osećaju veoma loše i razboleli su se. Viktorija je odmah počela da paniči. Naredila je čitavoj porodici da dve nedelje budu u najstrožem karantinu. Oboje su bili veoma uplašeni da će još nekome preneti korona virus, pa nisu nigde izlazili niti su se sa nekim viđali. Na taj način su rizik prenošenje sveli na minimum - dodao je blizak prijatelj Bekamovih za ovaj medij.

Porodica Bekam, koja se konačno, posle nekoliko meseci sa seoskog imanja u Kotsvoldsu, vratila u svoj luksuzni dom u Londonu, nije želela da komentariše ove navode.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još