Preokret u suđenju, crno na belo: Eminu su svi podržali u borbi za alimentaciju, ali sud ima novi dokaz u Mustafinu korist

Preokret u suđenju, crno na belo: Eminu su svi podržali u borbi za alimentaciju, ali sud ima novi dokaz u Mustafinu korist

Autor: | 12/10/2021

0

Mustafa i Emina mesecima su na sudu, ali najnovije vesti koje stižu iz Turske pevačici ne idu u prilog 

Pre nekoliko meseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pevačica podnela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom merom. U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom.

Pročitajte: Šta mu bi?! Mustafa Sandal konačno priznao sve (foto)

Cem Talu

 

Mustafa i Emina čekaju novu odluku suda

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira. Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Pročitajte: Neočekivano - Emina Jahović na naslovnim stranama turske štampe, ali ne zbog Mustafe, već zbog njega (foto)

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

Foto:Ćem Talu

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cem Talu

Slične Vesti