Zbog sinova spremna na sve! Turska štampa bruji: Emina povukla neočekivan potez, Mustafa, sateran do zida, moli i preklinje

Zbog sinova spremna na sve! Turska štampa bruji: Emina povukla neočekivan potez, Mustafa, sateran do zida, moli i preklinje

Autor: | 17/08/2021

0

Emina Jahović i Mustafa Sandal u konstantnom sukobu

U nedavnom intervjuu za jedan turski portal Mustafa Sandal govorio je o bivšoj ženi sa najdubljim poštovanjem. Iako bi se iz njegovih reči dalo zaključiti da je među njima sve u najboljem redu i da su ostali u bliskim odnosima zbog dece, izgleda da nije baš tako. Podsećamo, Emina Jahović tužila je Mustafu jer više od dve godine nije plaćao alimentaciju.

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal - sukob sve oštriji

Mediji sa Bosfora navode da je pevačica u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Ubrzo posle toga on joj je uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije, a u pitanju je 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca. Na suđenju, zakazanom za novembar, Mustafa će tražiti da se iznos smanji, jer zbog krize usled pandemije ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina. Takođe, pre nekoliko meseci izjavio je da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkoj kompaniji koju je pokrenula. Ona je reagovala izjavom da njen bivši suprug nije u finansijskim problemima i da veruje da će pravda pobediti.

Mustafa je nameravao da proda vilu u rezidencijalnom kvartu Istanbula, gde je nekada živeo sa Eminom i sinovima, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao. Tražio je milion dolara, iako nekretnina košta mnogo više. Međutim, pandemija je oborila cenu. Trenutno je iznajmljuje za 70.000 lira, a ta sredstva idu na – Eminin račun.

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti