Šta mu bi?! Mustafa Sandal konačno priznao sve (foto)

Šta mu bi?! Mustafa Sandal konačno priznao sve (foto)

Autor: | 29/09/2021

0

Malo koji muškarac priznao bi ono što je upravo otkrio Mustafa Sandal. Turska muzička zvezda i bivši suprug Emine Jahović ima 50 godina, mada to na prvi pogled nikako ne biste pogodili. Osim zdravog života, tajna je, kaže, i u malim, jedva primetnim estetskim korekcijama. Ali, nije u pitanju plastična hirurgija, već nekoliko bezazlenih doza botoksa. To je otkrio kada su ga novinari jednog portala pitali da li je „estetsko čudo“.

Pročitajte: Neočekivano - Emina Jahović na naslovnim stranama turske štampe, ali ne zbog Mustafe, već zbog njega (foto)

- Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro.

Mustafa Sandal je od početka karijere igrao i na kartu seksepila, koji mu očito ne manjka, zaključuju turski mediji.

- Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti