Datum je slutio kraj: Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Datum je slutio kraj: Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Autor: | 06/03/2022

0

Emina i Mustafa na venčanju izgledali su srećno

Iako Emina Jahović i Mustafa Sandal već dugo nisu par, i danas se retko može pročitati vest o jednom od njih, a da se kroz priču ne provuče i ime onog drugog.

To i ne treba da čudi budući da su njih dvoje godinama važili za idealan par, kako u Srbiji, tako i u Turskoj. Kada su 2008. izgovorili „da“, mnogi su poverovali da je bajka, u kojoj princ i princeza žive srećno do kraja života, moguća i u stvarnosti.

Pročitajte: Jaman i Javuz sa televizije saznali da im se otac ženi, Emina očajna - Mustafa ne razmišlja o posledicama svojih postupaka

Arhiva Hello!

 

Emina i Mustafa su se venčali u prisustvu četrdesetak zvanica u istanbulskom hotelu Les Otomans, odakle se pruža čaroban pogled na Bosfor. U zajednički život zakoračili su 13. januara, verujući da im je to srećan broj. Vreme će pokazati da to nije bio baš najbolji izbor.

Zaljubljeni par, koji je dan ranije sklopio i verski brak, nije želeo da se njihovi najbliži opterećuju trivijalnostima kao što su garderoba ili pokloni, pa im bukvalno do poslednjeg dana nisu otkrili svoje planove o venčanju.

Pročitajte: Luksuzna jahta, kumovi milijarderi i dva posebna gosta - Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na venčanju (foto)

Arhiva Hello!

 

Ono o čemu mnoge devojke maštaju u slučaju Emine Jahović bila je realnost. Pre nego što je na domali prst stavila burmu od platine, za veridbu je dobila „Tiffany“ prsten sa ogromnim dijamantom. Venčana haljina, kreacija Vere Vang, savršeno joj je stajala, iako je u tom trenutku bila trudna dva meseca.

Pročitajte: Suptilan luksuz sa pogledom na Bosfor - Zavirite u elegantni istanbulski stan Emine Jahović (foto)

Arhiva Hello!

 

Bidermajer je završio u rukama Eminine sestre Sabine, nagoveštavajući da će i ona uskoro stati na „ludi kamen“. Sreću zbog udaje miljenice cele porodice nisu krile ni mama Senija i brat Mirsad, kome je Mustafa godinama bio najbolji prijatelj.

Pročitajte: Sud menja odluku, Emina i Mustafa oči u oči! Priča o neplaćenoj alimentaciji više ne pije vodu, dokazi su tu

Arhiva Hello!

 

Na pitanje matičara kako će se ubuduće prezivati pevačica je rekla da će svom prezimenu, koje je zadržala u znak sećanja na prerano preminulog oca, dodati Sandal.

Romantično venčanje obeležio je i jedan kiks. Naime, tek venčani supružnici ostali su uskraćeni za tradicionalni ples jer su prisutni, čim su začuli prve taktove muzike, pohrlili na podijum.

Pročitajte: Emina Jahović - Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga

Arhiva Hello!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti