Ćerka Tončija Huljića konačno progovorila o vezi sa Petrom Grašom: Kada se sve malo slegne...

Ćerka Tončija Huljića konačno progovorila o vezi sa Petrom Grašom: Kada se sve malo slegne...

Autor: | 07/10/2021

2

Petar Grašo i Hana Huljić ne prestaju da intrigiraju region otkako se saznalo da su u vezi. Podsetimo, hrvatski pevač nedavno je okončao višegodišnju ljubav sa koleginicom Danijelom Martinović i uplovio u romansu sa deceniju i po mlađom ćerkom svog prijatelja i saradnika Tončija Huljića.

Pročitajte: Prva fotografija zaljubljenog para o kojem bruji region - Petar Grašo i Hana Huljić uhvaćeni u šetnji Zagrebom (foto)

Mirko Tabađević

 

Petar na ovu temu još mudro ćuti, ali su hrvatski mediji uspeli da dođu do prve izjave njegove nove izabranice Hane.

‒ Još neko vreme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumevanju – kratko je poručila ćerka kompozitora Tončija Huljića za „Jutarnji list“.

Opširniji je bio Hanin otac:

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao - Danijela Martinović jednim potezom pokazala šta misli o Petru Graši i Hani Huljić

Luka Šarac

 
 
 

‒ Razumljivo mi je interesovanje medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada nisam javno komentarisao privatni život i odnose, kako svoje porodice, tako i izvođača sa kojima radim. Tim pre što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji ličnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti pauzu od ovakvog tempa nastupa kako bi priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo posle 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih bio srećan i sa realizacijom pesme. Inače, svi ljudi koji uđu u naš život, u njemu i ostaju, i na to ne utiče agregatno na njihove odnose – izjavio je Tonči Huljić za „Večernji list“. 

Komentari (2)

Loading
Zeljko 14:46 09.10.2021
Odgovori

Odlican izbor i u krajnje vrijeme moj Petre,dosta vremena protraći sa matorkom,pravi djecu vrijeme je

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti