Kao bliznakinje: Ema slavi peti rođendan, u tu čast Ilda Šaulić učinila je jedno (foto)

Kao bliznakinje: Ema slavi peti rođendan, u tu čast Ilda Šaulić učinila je jedno (foto)

Autor: | 22/09/2021

0

Ćerka Ilde Šaulić mamina je kopija

Ilda Šaulić s vremena na vreme napravi modnu igru, pa se ona i njena ćerka Ema pojave u istim haljinama. Uz mnoštvo komplimenata koje dobijaju na svakom koraku, često se čuje konstatacija da je već sada jasno da će Ema, jednog dana, imati mnogo ukusa. Uostalom, kako da bude drugačije kad njena majka važi za jednu od najbolje stilizovanih žena u našem javnom životu.

Miloš Nadaždin

 

Da se u porodici Šaulić ljubav prema modi, po ženskoj liniji, prenosi s kolena na koleno, svedoči ova Ildina izjava, data još pre desetak godina:

- Kada je reč o izboru garderobe, najčešće se savetujem sa majkom Gocom, od koje sam i nasledila osećaj za lepo, kao i sa sestrom Sanelom, koja je takođe žena sa istančanim ukusom.

Pročitajte: Šabanu bi srce bilo puno- Ćerka Ilde Šaulić pokazala da kreće dedinim stopama

Luka Šarac

 

Na pitanje u čemu se oseća najženstvenije, odgovorila je:

- U istoriji mode mnogo toga se menjalo, ali je simbol ženstvenosti kroz vekove bila i ostala haljina. Tako je i kod mene, najženstvenije se osećam kada obučem lepu haljinu.

Ovog puta je Ilda odlučila da ženstvenoj kombinaciji da sportski ton, pa su i ona i Ema u patikama. Moguće je da je na izbor obuće uticalo i to što su prethodnih dana bile u akciji od ujutru do uveče, jer je trebalo organizovati Emin peti rođendan, koji je bio juče.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin