Veliko slavlje u domu Ilde Šaulić: cela porodica željno je čekala ovaj dan

Veliko slavlje u domu Ilde Šaulić: cela porodica željno je čekala ovaj dan

Autor: | 22/09/2023

0

Poslednjih nedelja Ilda Šaulić ima mnogo razloga za slavlje. Objavila je pesmu u čast svog oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, 6. septembra kada bi slavio rođendan, a 15 dana kasnije usledila je još jedna zabava u njenom domu – ćerka Ema napunila je sedam godina.

Instagram

 

Mala princeza je, kao i uvek za divan dan, od mame i tate dobila pravu bajku. Ovog puta goste je dočekivala u mini poslastičarnici koja je nosila njeno ime, “Ema's patisserie”.

Pročitajte: Šaban bi zaplakao od sreće: Ilda Šaulić na tatin rođendan podelila prelepe novosti

Ambijentom je dominirala pastelno zelena boja, istu nijansu imali su i baloni, uz poneki zlatni detalj. Raskošno cveće, razne poslastice, torta u obliku stabla sa jesenjim lišćem, sve je bilo kako je želela.

Instagram

 

Ema je, koliko vidimo na fotografijama sa zabave, imala dva autfita. Nosila je svetlozelenu haljinu u kojoj je zaista izgledala poput princeze, a videli smo i jedan beli model sa maštovitim printom. Drugi stajling upotpunile su interesantne cipele.

Pročitajte: Zelena oaza usred grada: Ilda Šaulić ima najlepše dvorište u Beogradu, pogledajte samo taj raj FOTO

Ništa nije važnije od dečjeg osmeha, a Emin otkriva da je uživala u svakom trenutku ove posebne zabave. Čestitke su joj na licu mesta uputili članovi porodice, mamini prijatelji, kolege i saradnici, među kojima se našao i priznati fotograf Miloš Nadaždin.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti