Šabanu bi srce bilo puno: Ilda Šaulić pokazala da je Ema krenula dedinim stopama (foto)

Šabanu bi srce bilo puno: Ilda Šaulić pokazala da je Ema krenula dedinim stopama (foto)

Autor: | 08/09/2020

0

Ilda Šaulić - ćerka Ema oduševila željom da krene dedinim stopama!

Ilda, kao i ćelokupna porodica Šaulić, posle Šabanove iznenadne i tragične smrti morali su da nađu način da nastave svoje živote bez njega. Obe Šabanove ćeke, starija Sanela kao i mlađa Ilda, utehu su pronašle u svojim porodicama, pre svega u deci.

Pre samo nekoliko dana, na dan kada bi Šaban proslavljao svoj 69. rođendan, u sećanje na oca i deku kojeg više nema, Ilda se oglasila na društvenim mrežama veoma dirljivom porukom.

-  Danas je tvoj rođendan... Danas bi se pevale najlepše pesme... Tebe više nema, ali zato ostaju uspomene na srećne trenutke koje smo zajedno proveli. A jedan od najsrećnijih u mom životu je bio kada si mi se pridružio na sceni da zajedno otpevamo ovu pesmu povodom deset godina moje karijere, koju danas mogu da podelim sa svima. Hvala ti što si postojao i bio moj tata. Voli te Ilda - napisala je pevačica uz fotografiju sa svojim ocem.

Pročitajte: Ilda Šaulić - Mnogo bih volela da ćerka krene mojim i Šabanovim stopama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 6. Сеп 2020. у 3:02 PDT

Ilda Šaulić - Ćerka Ema voli sve što i njen deda

I dok se stariji sa tugom, bolom i ogromnom prazninom sećaju svega što su godine sa sobom donele i lepih trenutaka sa Šabanom, njegovi unuci o dedi pričaju u sadašnjem vremenu. Pevač je javno pričao koliko je obožavao svoje naslednike, prvo Sanelinu decu, unuka Luku i ćerku Unu, a zatim i Ildinu ćerku Emu.

Koliko je bio vezan za svoje najbliže, govori i to što je čamac u Krčedinu nazvao po unucima - Luka, Una i Ema. A pričalo se kako je nekoliko meseci pre stravične nsreće u kojoj je izgubio život do njega došla pesma "Una" koju je želeo da posveti Sanelinoj ćerki. Ali, nažalost, tragična pogibija sprečala ga je u tome.

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest Gordane Šaulić za HELLO! - Odlučila sam da verujem da Šaban nije otišao

foto: Luka Šarac

Da krv nije voda i da će Šaban zaista zauvek biti među svojim najmilijima, govori i najnovija Ildina fotografija. Sestre Una i Ema polako ali sigurno zavolele su prirodi, ali i pecanje. Svakim danom sve više ih privlači ribolov i pecanje, pa su njihovi roditelji odlučili da im tu želju i ispune.

- Dedini pecaroši -  Ema i Una - napisala je ponosno pevačica pored slike koja je za samo nekoliko minuta dobila veliki broj lajkova i komentara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 7. Сеп 2020. у 1:12 PDT

Šabanove unuke strpljivo su slušale sva objašnjena i jedva čekale da zabace udicu u vodu i gledaju kako ribe plivaju i obilaze oko mamca. Verujemo da bi Šaban Šaulić i te kako bio ponosan na svoje naslednice i da bi mu srce bilo puno, jer su obe krenule njegovim stopama.

Pročitajte: Gordana Šaulić - Život bez Šabana ide polako… dan po dan

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Luka Šarac, Instagram, Instagram printscreen

Pročitajte još