Gledao je ćerku u oči i ćutao: Šaban je ovu tajnu čuvao do kraja, Ildina sreća zavisila je od nje

Gledao je ćerku u oči i ćutao: Šaban je ovu tajnu čuvao do kraja, Ildina sreća zavisila je od nje

Autor: | 14/08/2022

0

Ilda Šaulić godinama je u srećnom braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku Emu. Pre Bojana, Ildina emotivna veza sa dosta starijim biznismenom nije naišla na odobrenje njenih roditelja Šabana Gordane.

Pročitajte: Na desetogodišnjicu veze raskinula je veridbu i otkazala venčanje - Goca i Šaban tu Ildinu vezu nisu podržali, ludo ga je volela (foto)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Tako je nepisano pravilo da se emotivne veze koje traju duže od decenije retko završe brakom bilo tačno i u Ildinom slučaju. Samo godinu dana po prekidu desetogodišnje veze Ilda se udala za Bojana.

Govoreći o razlozima raskida za magazin HELLO! lepa pevačica priznala je da se jednostavno umorila od čekanja.

Pročitajte: Kućica na vodi, priroda i cvrkut ptica - Bojan i Ilda stvorili mali raj, leti u Beogradu ovde pronalaze mir (video)

Miloš Nadaždin

 

– Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao.

Tajna Šabana Šaulića bila je ovo 

Međutim, tajnu Šabana Šaulića i želju da njegova ćerka bude samo kraj jednog čoveka, javnost nije znala. Naime, kralj narodne muzike otkrio je pre nekoliko godina da je baš Bojana Vučkovića poznavao od malih nogu, ali da nikome nije hteo da kaže.

Pročitajte: Bol za ocem ne prolazi - Ilda Šaulić otvorila porodični album, njene reči i stara fotografija slamaju srce (foto)

Boško Karanović

 

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban za “Blic”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin