Kakvo slavlje u Staroj Pazovi: Sekin i Veljkov dom najsrećnije mesto na svetu, pevačica otkrila prelepe vesti (video)

Kakvo slavlje u Staroj Pazovi: Sekin i Veljkov dom najsrećnije mesto na svetu, pevačica otkrila prelepe vesti (video)

Autor: | 13/09/2021

0

Seka i Veljko slave, čestitke samo pristižu

U domu Seke Aleksić ljubav se slavi svakog dana, ali 12. septembar je poseban dan. Tada je, naime, izgovorila sudbonosno „da“ Veljku Piljikiću. Dogodilo se to 2010, godinu dana nakon što su se upoznali.

Pročitajte: Neverovatno liče - Ćerkina je desna ruka i jedina pomoć oko dece, upoznajte mamu Seke Aleksić (foto)

Instagram

 

Dvanaesti septembar, dvanaest godina ljubavi. „Ti si moje sve“, napisala je folk zvezda pored zajedničke fotografije na „Instagramu“, a potom pratiocima otkrila deo atmosfere iz njihovog dvorišta.

Bila je to nezaboravna žurka sa prijateljima i porodicom, koja je počela u popodnevnim časovima, a potrajala do duboko u noć.

Seka i Veljko slave ljubav, njihov dom pretvoren u bajku 

U jednoj emisiji Seka je otkrila kako je počela njihova priča. Bila je to ljubav na prvi pogled, istog časa joj je sve bilo jasno.

‒ Bila sam veoma napadna kada sam ugledala Veljka. (smeh) Odmah mi se dopao. Zatvorila sam oči i rekla sebi „ovo će biti moj muž“. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada, i njegov pogled je govorio sve...

Osećaj je nije prevario. Sa svakom godinom koja je usledila ljubav je postajala veća i jača, a Seka je danas srećna žena koja sa sinovima i suprugom uživa u njihovom malom carstvu.

Pročitajte: Nije žalila para, retko i prelepo - Dom Seke Aleksić odnedavno poseduje i ovo (foto)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti