Ljubavna priča kao sa filma: Veljko je bio Sekin telohranitelj, a onda su ih odale slike sa jahte (foto)

Ljubavna priča kao sa filma: Veljko je bio Sekin telohranitelj, a onda su ih odale slike sa jahte (foto)

Autor: | 12/05/2022

0

Ljubav Seke i Veljka kao sa filma

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su dvanaest godina, a s obzirom na to da su izuzetno skladan par i da se retko razdvajaju stiče se utisak da su oduvek zajedno. Skoro da je u zaborav palo leto 2009. godine kada su novinari krenuli sa nagađanjem da je folk zvezda, posle raskida sa manekenom Mladenom Radulovićem, našla novu ljubav.

Pročitajte: San o velikoj porodici se ostvaruje - Seka Aleksić potvrdila prelepe vesti

Arhiva Hello!

 

Magazin HELLO! prvi je objavio paparaco fotografije sa Crnogorskog primorja, na kojima su Seka i Veljko, a sve je „mirisalo“ na romansu. U to vreme dvadesetšestogodišnji Veljko u javnosti je predstavljen kao „Švajcarac srpskog porekla“, a njihova ljubavna priča mnoge je asocirala na film „Telohranitelj“, sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom. Naime, Veljko je u život folk zvezde ušao kao lični telohranitelj, a garancija za posao bila mu je profesionalna karijera kik-boksera.

Pročitajte: Poznati gosti, torta na četiri sprata i haljina o kojoj će se dugo pričati - Ovako je izgledala proslava 41. rođendana Seke Aleksić

Arhiva Hello!

 

Na pitanje da li između nje i Veljka postoji nešto više od profesionalnog odnosa, tim pre što su ih viđali kako sami odlaze jahtom daleko na pučinu, Seka je odgovorila diplomatski, ali uz širok osmeh:

‒ Dečko za koga me pitate odavno je u mom ličnom obezbeđenju, i to je sve što ću reći.

Pročitajte: Posle očeve smrti on joj je pružio veliku ljubav - Ovaj šarmanti gospodin zarobio je Sekino srce, Veljko tu ne može ništa

Arhiva Hello!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti