Uroš Jovčić otkrio nepoznate detalje venčanja: Iako to kod nas nije običaj, sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju

Uroš Jovčić otkrio nepoznate detalje venčanja: Iako to kod nas nije običaj, sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju

Autor: | 06/09/2021

0

Uroš Jovčić i Dženi Martin jedno drugom rekli su „da“. Sa lepom Španjolkom poznati glumac verio se krajem prošle godine, a poslednjeg avgustovskog vikenda njihova ljubav krunisana je brakom.

No iako to uglavnom nije slučaj, mladenci su se, kako su otkrili za magazin „Gloria“, na sopstvenom venčanju proveli savršeno.

‒ Obično svuda tražim dlaku u jajetu, ali ih ovde nije bilo. Sve, od muzike, dekoracije i posluženja do torte bilo je bolje od onoga što smo nas dvoje zamislili. Zapravo, toliko nam se svidelo da ozbiljno razmišljamo da napravimo sličnu zabavu i za „Mladence“, jer nam je ovaj, najvažniji dan u životu nekako proleteo ‒ ispričao je Uroš. Dženi se nadovezala:

Pročitajte: Uroš Jovčić stao na ludi kamen - Detalji svadbenog venčanja sa prelepom Španjolkom (foto)

‒ To je valjda nekako normalno, sve devojke planiraju kako će izgledati njihov najbolji dan u životu. I naš je bio savršen, a emotivno ga je obeležio poseban trenutak, kad me je tata Alvaro doveo do oltara. Bilo je zaista divno i znam da će to tati, koji ima 82 godine, produžiti život sigurno za deceniju.

Poznati glumac otkrio je koliko je priželjkivao taj trenutak, kao i da je ispoštovao tradiciju svoje izabranice od početka do kraja.

Pročitajte: Uroš Jovčić i Dženi Martin - Primer smo da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke

‒ Iako to kod nas nije običaj, naš sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju. Ona je katolkinja i krštena je, ali veoma poštuje pravoslavlje i u tom duhu ćemo vaspitavati i našu decu. Dok ju je otac vodio ka oltaru, bio sam okrenut leđima i pogledao sam je tek kada ju je tata predavao. Bio je to poseban trenutak, okrenuo sam se i video je u najlepšoj venčanici ikada i u tom trenutku sam znao da će sve biti u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti