Uroš Jovčić stao na ludi kamen:  Detalji svadbenog venčanja sa prelepom Španjolkom (foto)

Uroš Jovčić stao na ludi kamen: Detalji svadbenog venčanja sa prelepom Španjolkom (foto)

Autor: | 29/08/2021

0

Oženio se Uroš Jovčić

Uroš Jovčić i njegova dugogodišnja partnerka Dženifer Dženi Martin jedno drugom rekli su "Da". Sa lepom Španjolkom, poznati glumac verio se krajem prošle godine, a juče su daleko od očiju javnosti svoju ljubav krunisali brakom. 

Sudeći po fotografijama koje smo imali prilike da vidimo, svaki detalj pažljivo je biran, počevši od dekoracije, pa sve do svadbene torte na pet spratova.

Za ovu priliku mladoženja je odabrao plavo odelo, dok je Dženi blistala u dugoj raskošnoj venčanici.

Pročitajte: Uroš Jovčić i Dženifer Martin - Mi smo primer da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke

Venčanju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, poput glumaca Đorđa Stojkovića, Stevana Piala, Gorana Jevtića i Vladimira Kovačevića.

Svadbeno veselje trajalo je do kasnih sati, a nema sumnje da će mladenci, kao i zadovoljni gosti ovaj dan zauvek pamtiti.

Pročitajte: Uroš Jovčić - Svi me pitaju jesam li kupio prsten za Dženi!

Podsetimo, Uroš i Dženi upoznali su se na vrlo interesantan način, kada je on imao 21, a ona 15 godina. Sudbinski susret dogodio se na Tenerifima prilikom snimanja prve scene filma “Montevideo, bog te video”. Glumila je ženu vlasnika oronulog hotela u kojem je odsela fudbalska reprezentacija Jugoslavije. Dopala mu se na prvi pogled i tako je sve krenulo...

Pre nepunih godinu dana na pitanje o stajanju na ludi kamen, u intervjuu za magazin "Gloria" mladi glumac je rekao:

– Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja, ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako i iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti