Sve je spremno za bebu i život utroje! Zavirite u stan glumca Uroša Jovića i Dženi Martin, oaza ljubavi FOTO

Sve je spremno za bebu i život utroje! Zavirite u stan glumca Uroša Jovića i Dženi Martin, oaza ljubavi FOTO

Autor: | 26/07/2023

0

Stan Uroša Jovčića i Dženi Martin spreman za dolazak bebe

Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobro došao, Olivere, napisala je Dženi Martin pored fotografije iz porodilišta. Simpatična Španjolka u naručju drži tek rođenog dečaka, a tu je i srećni tata Uroš Jovčić. Tim dirljivim prizorom popularni glumac i njegova supruga saopštili su najlepšu vest – da su postali roditelji.

Instagram

 

Pre nekoliko meseci Uroš i Dženi uselili su se u novi stan koji su uredili sa puno ljubavi. Sudeći prema fotografijama, dominantne su neutralne i svetle boje, a omiljena prostorija mlade majke je kuhinja. 

Pročitajte: Uroš Jovčić postao tata, na svet stigao dečak prelepog imena

- Mnogo volim da kuvam i svi koji su probali moju hranu kažu da je odlična. Gledala sam video zapise sa srpskim receptima, ali moram da priznam da ih nisam isprobala. Jedva čekam da naučim da pravim sarmu, naučiće me Uroševa baba. Nadam se da ću je spremati baš kao ona, pošto je sarma koju sam kod nje jela najbolja koju sam ikad probala. Volim da pravim mediteransku hranu, jela sam je ceo život i mislim da mi ide od ruke - rekla je Dženi za Blic i otkrila da su se Uroš i ona prilikom opremanje doma vodili modernim, ali i tradicionalnim idejama.

Instagram

 

Neke detalje Dženi je donela iz svoje domovine.

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film “Montevideo”. Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”.

Pročitajte: Uroš Jovčić otkrio nepoznate detalje venčanja - Iako to kod nas nije običaj, sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju

- Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života - rekla je Dženi i dodala da se sa suprugom odlično slaže:

Instagram

 
 

- Čak i kad se ne slažemo trudimo se da nađemo put i da idemo u istom smeru, da se sve dogovorimo. Istina je da sam malo tvrdoglava, pa se trudim da objasnim svoja razmišljanja, ali pričamo uvek i slušamo jedno drugo. Ne bih znala ko vodi glavnu reč, sve radimo zajedno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Pročitajte još