Prvi brak Suzane Mančić nije bio bajka: Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, iako sam tek zakoračila u četrdesete

Prvi brak Suzane Mančić nije bio bajka: Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, iako sam tek zakoračila u četrdesete

Autor: | 04/11/2021

1

Život Suzane Mančić ispunjen brojnim usponima i bolnim padovima 

Otkako je sa nepunih 18 godina zakoračila na javnu scenu, Suzana Mančić ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom. Širok osmeh i „zarazan“ smeh odavno su postali njen „zaštitni znak“.

Upitate li bilo kog predstavnika „sedme sile“ za mišljenje o ovoj svestranoj dami, koja se tokom dugogodišnje karijere okušala kao glumica i pevačica, a dokazala kao voditeljka, reći će vam da je raditi intervju sa Suzanom Mančić pravo zadovoljstvo.

Pročitajte: Najveća bol Suzane Mančić - Izgubila sam tri sina, Bog mi nije dao Aleksandra i Stojana...

Iskrena i neposredna, Suzana na svako pitanje odgovara direktno, bez okolišavanja. Čak i kada je na „dnevnom redu“ njena porodica. O suprugu Simeonu, kao i ćerkama Teodori i Nataliji, uvek priča s ogromnom ljubavlju, stavljajući jasno do znanja da su joj oni najvažniji na svetu.

Život Suzane Mančić nije bio bajka

Ako i postoji tema koju bi rado preskočila, onda je to njen prvi brak sa Nebojšom Kunićem, članom nekada megapopularnog benda „Sedmorica mladih“. Venčali su se 1989, a razveli osam godina kasnije. U međuvremenu dobili su dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Ljubav, a zatim i brak, rodili su se iz dugogodišnjeg prijateljstva. Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u čuvenu „loto devojku“, mnogi su je prosili, a njena odluka da Nebojši Kuniću kaže „da“ iznenadila je javnost. Kasnije se šalila da je, zapravo, ona njega zaprosila.

‒ Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena.

Pročitajte: Život Suzane Mančić pravi je roman - Bog me je čuvao kada sam padala

Na vrhuncu slave okrenula je leđa sceni i posvetila se porodici. Tokom kriznih devedesetih Nebojša se bavio privatnim biznisom, a ona ga je sa decom pratila od Limasola do Moskve.

Kao što se udala, tako se i razvela. Iznenada, bez previše objašnjenja, vratila se sa ćerkama u rodni grad.

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije postala njegova žena. Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Pročitajte: Udala se Suzana Mančić - "Predali smo majku", poručile su nasmejane ćerke

Kada se najmanje nadala, ljubavna sreća zakucala je na njena vrata. Grčki bankar Simeon Ocomokos, koga je upoznala 2000. godine, preko noći joj je „ukrao srce“. Viđali su se na relaciji Atina–Beograd, uživali obilazeći svet, a kada je njihova ljubav postala „punoletna“, u leto 2018, stali su pred oltar.

‒ Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinam upozna sebe i onda može da život dovede u red.

Privatna Arhiva

 

‒ Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da grešim, da ipak jesam. Trebalo je samo da nađem pravog muškarca, čoveka koji me razume, koga ja razumem ‒ rekla je.

Komentari (1)

Loading
Lela 07:04 11.08.2021
Odgovori

Suzo ja te zaista volim, pozitivnost tvoja mi uvek prija, ali moram reći da mi nije baš jasan vaš brak sa Simčetom vi tako možete 100 godina 🙂, koji je to brak vidjati se retko, on tamo ti ko zna gde, to za mene nije brak, izvini na iskrenosti. Pozdrav

hellomagazin.rs hellomagazin