Potpuna sreća na jednoj fotografiji: Ćerke Suzane Mančić izmamile osmeh na njenom licu

Potpuna sreća na jednoj fotografiji: Ćerke Suzane Mančić izmamile osmeh na njenom licu

Autor: | 09/01/2021

0

Suzana Mančić konačno je uspela da otputuje u Atinu i praznike je provela sa voljenim suprugom Simicom, koga mesecima nije videla. Ipak, istakla je da će joj posebno teško pasti što ove praznike neće provesti sa svojim mezimicama Teodorom i Natalijom.

Ćerke Suzane Mančić nestrpljivo su je očekivale, a po majčinom povratku, nadoknadile su vreme koje nisu provele zajedno. Teodora i Natalija izmamile su osmeh na majčinom licu, a televizijska zvezda u opisu fotografije napisala je: "Potpuno sam srećna kada smo zajedno… Moje ćerke i ja".

Pročitajte: Anđelina Džoli ili mlađa ćerka Suzane Mančić? Fotografije ne lažu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Ćerke Suzane Mančić na "Instagramu" su pokupile brojne simpatije, a nikome nije promakla činjenica, da obe izuzetno liče na majku. Širok osmeh i lepe crte lica krase i Nataliju i Teodoru, što je na pomenutoj društvenoj mreži pokrenulo niz komplimenata na njihov račun.

Natalija ima dvadeset pet godina, studira Akademiju umetnosti, odsek fotografije, a njenu lepotu neretko porede sa lepotom Anđeline Džoli.

Pročitajte: Bračna kriza u najavi - Suzana Mančić odbila da vidi Simicu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK | Photography | Art (@natalija_kunic)

Teodora je sa druge strane oduševljena povratkom u Srbiju, jer je godinama živela na relaciji San Francisko Beč, a kako je jednom prilikom otkrila za magazin "Gloria" u Srbiji radi u jednoj marketinškoj agenciji i taj posao je izuzetno ispunjava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti