Božanstven porodični posed: Ivana Mišković Karić pokazala u kakvom luksuzu uživa na Jadranu (foto)

Božanstven porodični posed: Ivana Mišković Karić pokazala u kakvom luksuzu uživa na Jadranu (foto)

Autor: | 30/07/2021

0

Posle odmora u Grčkoj, gde je uživala sa prijateljicama Marijom Tarlać i Jovanom Joksimović, Ivana Mišković Karić produžila je u Crnu Goru. Locirali smo je pored Rosa, malog mirnog mesta na hercegnovskoj rivijeri, poznatog po lepoj plaži.

Ćerka biznismena Miroslava Miškovića udata je za Gorana Karića, sa kojim ima dvoje dece, Maksimilijana i Miu. Na ovom letovanju društvo joj prave mama Ljiljana i drugarica Sandra Perović, poznato televizijsko lice.

Pročitajte: Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja - Ivane Mišković Karić 

Instagram

 

Letnja rezidencija porodice Mišković u Rosama izgrađena je 2019. godine. Kažu da vredi oko pet miliona evra. Imanje se prostire na 1.500 kvadrata, a smešteno je na prestižnoj lokaciji ‒ u blizini je jedinstveni grad u nastajanju, Luštica Bay.

Instagram

 

Ivana Mišković Karić odškrinula vrata kuće iz snova 

Pored lepe vile sa šest spavaćih i tri dnevne sobe, na posedu su i bazen sa spa-centrom, teniski teren, privatna plaža. Sve je kreirano u skladu sa ambijentom, od arhitektonskih rešenja koja odgovaraju „kamenom“ primorskom stilu, do vrtova sa tipičnim mediteranskim rastinjem. Pravi mali rizort sa kompletnim i luksuznim sadržajem. Savršeno mesto za odmor iz snova.

Pročitajte: Odmor sa najboljim prijateljicama - Ovako Jovana Joksimović uživa na letovanju (foto)

Instagram

 
 

Pored plaže je i malo pristanište. Kad požele da se provozaju crnogorskim Jadranom, dovoljno je da se spuste do mora gde ih čeka gliser i da uživaju na talasima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin