Kakav preokret: Nikola Jokić postaje tata!

Kakav preokret: Nikola Jokić postaje tata!

Autor: | 17/06/2021

0

Košarkaš Nikola Jokić sa tugom u glasu saopštio je pre nekoliko dana da, nažalost, ovog leta neće braniti boje naše zemlje i zaigrati u dresu reprezentacije

‒ Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvovanje sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti ‒ rekao je Jokić, prenose domaći mediji. 

Pročitajte: Neverovatno - Pasoš Nikole Jokića izazvao pažnju stranih medija

Guliver Getty Images

 

Odmah posle Jokićevog saopštenja na društevnim mrežama krenula je opšta debata zašto ne želi da igra za naš tim. Svi koji su bili negativni i zli sada će se postideti jer je razlog više nego čaroban ‒ Nikola Jokić postaje tata! 

Beogradski list „Informer“ piše da je Nikolina supruga Natalija u drugom stanju i da će njih dvoje dobiti prvo dete. Nikola i Natalija venčali su se u oktobru prošle godine, u rodnom gradu košarkaša, Somboru, a mladenci su se posle izgovaranja sudbonosnog „da“ uputili u obližnji restoran, gde su sa najmilijima slavili do kasno u noć. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti