Preko noći: Nikola Jokić njoj nije odoleo, javnost i dalje ne veruje da je istina (foto)

Preko noći: Nikola Jokić njoj nije odoleo, javnost i dalje ne veruje da je istina (foto)

Autor: | 15/06/2022

0

Odluka Nikole Jokića je konačna

Kada je pre tačno godinu dana saopšteno da neće braniti boje nacionalnog tima, osuđivanja i reči kritike na račun Nikole Jokića pljuštali su na sve strane. Naime, najbolji košarkaš „NBA“ lige prošlog leta nije igrao za reprezentaciju Srbije i tu odluku nije doneo preko noći.

Pročitajte: Tatin najslađi trofej - Ćerka Nikole Jokića prvi put u javnosti (foto)

Getty Images

 

Centar „Denvera“ objasnio je tada razloge odsustvovanja iz nacionalnog tima.

‒ Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvovanje sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti ‒ rekao je tada Jokić i načisto šokirao javnost.

Getty Images

 

Odluka Nikole Jokića oduševila 

Ubrzo je odjeknula vest da postaje otac, a čini se da mu je rođenje ćerke Ognjene donelo novu snagu i energiju, jer kako mediji danas prenose Jokić se vraća u reprezentaciju. Zvanična informacija glasi da je nacionalni tim Srbije dobio ogromno pojačanje i da će Nikola igrati u avgustovskom „prozoru“ i na „Evrobasketu“.

Pročitajte: Odluka Nikole Jokića rastužila Srbiju - Na moju veliku žalost to je tako

You tube printscreen

 

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije, najbolji „NBA“ igrač u protekle dve sezone potvrdio je selektoru Svetislavu Pešiću da može da računa na njega na pomenutim takmičenjima.

Sjajne vesti, zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti