Najsrećniji dan u životu Nikole Jokića: Dugogodišnja devojka Natalija sada je gospođa Jokić (foto)

Najsrećniji dan u životu Nikole Jokića: Dugogodišnja devojka Natalija sada je gospođa Jokić (foto)

Autor: | 26/10/2020

0

Oženio se Nikola Jokić - vest je koja je oduševila Srbiju! Košarkaška legenda Nikola Jokić, oženio je dugogodišnju devojku Nataliju Mačešić. Crkveno venčanje odigralo se u rodnom gradu košarkaša, Somboru, a mladenci su se nakon što su izgovorili sudbonosno "Da" uputili u obližnji restoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on Oct 25, 2020 at 7:08am PDT

Oženio se Nikola Jokić, a u svoj najsrećniji dan zakoračio je plešući sa voljenom ženom uz taktove pesem "Ringišpil" Đoleta Balaševića. Mladenci su bili presrećni, a košarkaš je sve vreme zaljubljeno posmatrao suprugu.

Pročitajte: Nikola Jokić - Najplaćenijem srpskom sportisti u istoriji, milioni dolara su u drugom planu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw) on Oct 25, 2020 at 6:51am PDT

Sadašnju suprugu Nataliju, upoznao je još tokom srednjoškolskih dana, a par su još od 2013. godine. U jednom intervjuu za "Gloriu" Jokić je ispričao kako su on i Natalija otpočeli svoju romansu na daljinu i koliko su jedno drugom bili najveća pdorška.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on Sep 16, 2019 at 8:22am PDT

Njihova ljubav odolela je svim preprekama, daljini i brojnim obavezama, a jedno drugom bili su najveća podrška. Na svoj najsrećniji dan, čekali su sedam godina, a svadba koja je bila zakazana za jun ove godine, otkazana je zbog pandemije korona virusa i produžene NBA sezone.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još