Treće veličanstveno slavlje u domu Ražnatovića: Ceca blista na proslavi 48. rođendana (foto)

Treće veličanstveno slavlje u domu Ražnatovića: Ceca blista na proslavi 48. rođendana (foto)

Autor: | 14/06/2021

0

Ceca Ražnatović rođendan proslavlja u svom domu u krugu najbližih prijatelja

Ceca Ražnatović danas slavi 48. rođendan, a članove porodice i najbliže prijatelje dočekuje u svom domu. Posle glamuroznih proslava 23. rođendana ćerke Anastasije i prvog rođendana unuka Željka, od kojih se još nisu slegli utisci, folk zvezda poželela je da svoj „divan dan“ provede kod kuće.

Boško Karanović

 

Bez obzira što je veoma dobro poznaju, gostima nije lako ni da odaberu poklon, ni da smisle originalnu čestitku, jer jedino što ovog trenutka Ceci može da se poželi jeste zdravlje i da sve bude kao što je sada. Sa zadovoljstvom gleda Anastasiju i Veljka, koji su pronašli svoje životne puteve, mesecima je u srećnoj emotivnoj vezi, ovog leta će imati niz nastupa, a po izgledu se ni slučajno ne da naslutiti da je rođena pre 48 godina.

Celog dana Ceci su prijatelji i fanovi slali najlepše želje preko društvenih mreža. No, pre svih njih, Anastasija je napisala: „Srećan rođendan mojom majci, najboljem prijatelju, podršci najvećoj i osobi koju volim najviše na svetu! Da si mi uvek zdrava i srećna, sve ostalo će doći. Volim te!”

Pročitajte: Pesma uz po koju suzu radosnicu - Cela estrada na proslavi Željkovog 1. rođendana

Instagram

 

Jednu od čestitki, koja je skrenula pažnju, Ceci je uputio dugogodišnji prijatelj: „I dalje stojiš tako raširenih ruku za prijatelje i neprijatelje. Sad sve oko tebe cveta i miriše i neka zauvek bude tako. Hvala ti za decenije prijateljstva i razumevanja.“

Među prvim zvanicama koje su pristigle na proslavu zakazanu u porodičnom domu Ražnatovića bili su Cecini najbliži prijatelji i kolege, Saša Matić, Aco Pejović, kuma Viki Miljković, Žika Jakšić, Damir Handanović, Filip Krajinović i drugi. Marijana Mateus oduševila je sve prisutne svojom odevnom kombinacijom kojom je istakla atribute. 

Dok je dočekivala goste, slavljenica se obratila prisutnim novinarima i fotoreporterima ne skidajući prepoznatljivi osmeh sa lica. Blistala je u uskoj, zelenoj haljini sa prorezima koja je savršeno isticala njenu vitku figuru. 

Pročitajte: Holivud u Beogradu! Svi poznati na jednom mestu - Anastasija Ražnatović proslavlja 23. rođendan (foto)

Instagram

 
 

 

- Osećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom leta, nadam se da će situacija biti sve bolja - rekla je Ceca i dodala:

- Anastasija mi je prva čestitala. Najdraži gost mi je Željko, on je van konkurencije. Presrećna sam što je cela moja porodica na okupu, kao i ljudi koje volim, zato i pravimo ovakve stvari. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj, bitno je kako se osećate i kako živite - iskreno je rekla pevačica, a o poklonu dečka Bogdana Srejovića nije želela da govori, jer kako kaže, to je njhova intima. 

Ceca Ražnatović rođendan proslavlja u njihovom društvu

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti