Niko ih nije prepoznao: Jelenina i Novakova trijumfalna šetnja Parizom

Niko ih nije prepoznao: Jelenina i Novakova trijumfalna šetnja Parizom

Autor: | 14/06/2021

4

Novak i Jelena Đoković u opuštajućoj šetnji Parizom

Ostao je samo još jedan grend slem trofej pa da se izjednači za večitim rivalima Nadalom i Federerom. Novak Đoković drugi put je pokorio Pariz, savladao nezgodnog Grka Stefanosa Cicipasa u epskom finalu i pobedio na „Otvorenom prvenstvu Francuske“ ‒ „Rolan Garosu“. I, kao što smo navikli, ponovo se upisao u istoriju – postao je tek drugi teniser kome je pošlo za rukom da svaki grend slem osvoji najmanje dva puta. To je uspeo još samo Rod Lejver, pre više od pola veka.

Publika možda nije navijala za Novaka, ali su mu zato bezuslovnu podršku pružili najvažniji: majka Dijana, otac Stefan i, naravno, supruga Jelena. Prethodnih dana mnogo se pričalo o njenom stajlingu, a najviše o šeširu, asesoaru koji smo viđali na svakom meču. Ako je šešir nosila kao amajliju, izabrala je pravu. Doneo im je sreću.

Profimedia

 

Nekoliko časova pred početak finala Đoković se zagrevao na ulicama Pariza, u blizini hotela u kome su odseli. Nije trčao, ako ste slučajno na to pomislili... Opušteno se šetao sa Jelenom, sakriven iza maske i u jednostavnoj sportskoj garderobi, a društvo im je pravio ljubimac Pjer.

Pročitajte: Od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja - Sve nekretnine Novaka Đokovića (foto)

Profimedia

 

Iako su se prolaznici koji su ga prepoznali verovatno zapitali zašto pred tako važan duel nije na nekom drugom, mirnijem mestu, Novak ima svoje metode za relaksaciju. I očigledno mu pomažu, pošto je istog dana u kasnim popodnevnim satima pozirao sa peharom u „rolangarosovskom maniru“ – sa panoramom Grada svetlosti i Ajfelovom kulom u pozadini.

Profimedia

 

Veselo je bilo i posle ceremonije predaje nagrade. Porodica i prijatelji okupili su se u kompleksu u okviru teniskog centra gde su proslavili veliki uspeh. Osmesi nisu silazili s lica, a Novak je malo ljubio Jelenu, malo pehar na kome je po drugi put izgravirano njegovo ime.

 

 

Komentari (4)

Loading
Gratza 23:05 15.06.2021
Odgovori

Skladan par, maksimalno posveceni pravim vrednostima. Lepota zivljenja, Ljubav sa velikim Lj

Dragana Protić 09:48 29.01.2022
Odgovori

Све похвале за Новака којег обожавам, као и за његову лепу и добру Јелену, диван брачни пар, дивни људи, овом приликом шаљем им велики поздрав!!!

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti