Dom Jelene i Novaka krije prelepu prostoriju: Jednom fotografijom otkriveno sve, ovo je pravi raj

Dom Jelene i Novaka krije prelepu prostoriju: Jednom fotografijom otkriveno sve, ovo je pravi raj

07/02/2022

0

Dom Jelene i Novaka oduševljava 

Jelena Đoković svojim pratiocima na Instagramu povremeno odškrine vrata porodičnog doma. Dovoljno je bilo da nam pokaže samo jedan kutak pa da zaključimo kako su ona i njen suprug Novak uredili životni prostor

Pročitajte: Dom Jelene i Novaka biće renoviran po feng šui pravilima - Zavirite u raskošni enterijer Biserne vile u Marbelji (video)

Instagram

 

Sve je jednostavno, praktično i najverovatnije prema pravilima feng-šuija, kojeg se oboje drže. Minimalizam i komfor, svetle boje, sa drvetom kao glavnim materijalom u enterijeru.

Instagram

 

Na policama se nalazi mnogo knjiga, zapravo – gde god se okrenete videćete mnoštvo knjiga budući da i Novak i Jelena vole da čitaju i da ljubav prema tom lepom hobiju prenose na decu.

Pročitajte: Snežna kraljica - Jelena Đoković sinoć prošetala Beogradom, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Instagram

 

Dom Jelene i Novaka pravi je raj za decu 

Stefan i Tara imaju svoje malo carstvo, a roditelji im često prave društvo kada se igraju i kroz igru upoznaju svet oko sebe.

Instagram

 

Jedna fotografija nastala je pre dve godine, kada je Stefan još bio mali. Sad već tati pravi društvo dok trenira na teniskom terenu, kao pravi sparing partner.

Pročitajte: Dom Jelene i Novaka Đokovića nije samo jedan - Sve nekretnine od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja (foto)

Instagram

 

Tepih, jednobojan i mekan, savršen kada imate malu decu koja su češće na podu nego na kauču. Videli smo kako slaže trodelne slike, a na slici kada je bio još mlađi, iz januara 2018, njegova mama pohvalila se kako je već naučio i ćirilična i latinična slova.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Ivanović

Slične Vesti

Pročitajte još