Jelena Đoković na Rolan Garosu intrigirala majicom sa neobičnim natpisom, evo šta je želela da poruči (foto)

Jelena Đoković na Rolan Garosu intrigirala majicom sa neobičnim natpisom, evo šta je želela da poruči (foto)

Autor: | 11/06/2021

0

Majica Jelene Đoković o kojoj svi pričaju...

Burno je ovih dana u Parizu, gde je u toku drugi grend slem u sezoni, „Rolan Garos“. Zbog epidemioloških mera prekidaju se mečevi koji se neplanirano oduže do kasnih večernjih sati, neki favoriti odustali su od turnira pred sam početak i zadali glavobolju organizatorima, publika negoduje zbog raznih stvari, Novak Đoković se ljuti na sebe i lomi reklame... Uzbuđenja na terenu je previše, a i van njega. 

Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Novak se igra sa protivnicima i našim živcima, ali i njegova supruga privlači pažnju navijača. Dok je sa tribina pratila duel sa Mateom Beretinijem, koji je propisno namučio prvog tenisera planete, Jelena Đoković intrigirala je gledaoce majicom sa neobičnim natpisom. Naime, reč „latinica“ bila je napisana ćirilicom, a „ćirilica“ latinicom.

Pročitajte: Velika ispovest Jelene Đoković - Novak je oduvek hteo da stoji na vrhu, a ja sam sanjala da budem uspešna žena iz senke

Profimedia

 

 

I dok je ona borbu posmatrala bez daha i treptaja, na društvenim mrežama odvijala se rasprava šta je želela da poruči. S obzirom na činjenicu da su Srbi jedna od retkih nacija koja podjednako koristi oba pisma, verovatno je imala nameru da to na ovaj način objasni ostatku sveta i suptilno otkrije lepote našeg jezika. Efektan i patriotski potez, koji su mnogi pohvalili, mada je bilo i nekih koji ga nisu baš najbolje razumeli. 

Majica Jelene Đoković izazvala buru

Profimedia

 

 

Bela majica nije jedini komad garderobe kojim se komentatori bave. Poglede privlači i asesoar, posebno šeširi i zaštitne maske. Jelena se odlučila za ležeran letnji stajling, u skladu sa vremenskim prilikama u glavnom gradu Francuske, a i sa njenim zdušnim navijanjem. 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti