Porodica Siniše Mihajlovića stigla u Srbiju, budući zet Italijan oduševio video zapisom iz Novog Sada

Porodica Siniše Mihajlovića stigla u Srbiju, budući zet Italijan oduševio video zapisom iz Novog Sada

Autor: | 07/06/2021

1

Porodica Siniše MIhajlovića stigla u Novi Sad, uživanje može da počne 

Prvu letnju pauzu u „Kalču“ Siniša Mihajlović provodi u domovini. Ali, ovog puta legenda „Crvene zvezde“ i prve italijanske lige nije došao sam. Poveo je celu porodicu i budućeg zeta Alesandra Volijaća.

Instagram

 

Da su stigli u Novi Sad prva je otkrila Sinišina supruga Arijana. Zgodna Italijanka prošetala je Sremskom Kamenicom, što smo videli na fotografiji pored koje je na našem jeziku napisala: „Idemo“. Snimila je i zalazak sunca nad Dunavom i crkvom, a idiličan prizor ispratila pesmom „Loco loco“, kojom nas je grupa „Hurricane“ nedavno predstavljala na „Evroviziji“.

Pročitajte: Porodica Mihajlović oduševljena - Sinišina ćerka ne krije sreću, snovi se ostvaruju

Sve i da su želeli da njihov boravak u Srbiji protekne u tajnosti, to nije baš lako izvesti u eri društvenih mreža. Tako smo saznali da Mihajlovići, pored familije, obilaze i poznate novosadske restorane. Lokacija je pokazala da su prvog dana posete uživali u ručku na Ribarskom ostrvu sa Sinišinom majkom Viktorijom, bratom Draženom i njegovom porodicom.

Dok su Viktorija, koja je dobila ime po baki, i njena braća Nikolas, Dušan i Miroslav odmeravali snage za stolom za ping-pong, Virdžinija je „odmeravala“ svoj stomak. Naime, mlađa ćerka stratega „Bolonje“ nedavno je otkrila da čeka bebu sa verenikom Alesandrom, perspektivnim fudbalerom, i da će Siniša uskoro postati deda. Simpatičnom Italijanu, defanzivcu kluba „Pordenone“, sa kojim je u vezi nekoliko godina, očigledno se mnogo dopada sve što je do sada video u Srbiji.

Instagram

 

Pročitajte: Šta će reći tata - Ovo je novi dečko Viktorije Mihajlović (foto)

Deca proslavljenog fudbalera nisu prvi put ovde, ali nekim lokalnim atrakcijama posvetili su posebnu pažnju. Tu su jagnje na ražnju, domaća torta, provod u klubovima i na splavovima, a i palačinke, kako je, opet na čistom srpskom, napisala lepa Arijana.

Instagram

 

Viktorija je pratioce na „Instagramu“ pozdravila zastavom zemlje iz koje potiče njen otac.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Lokal patriota 21:10 07.06.2021
Odgovori

Pa valjda proslavljeni fudbaler Vojvodine pa tek onda Crvene petokrake

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti