Sladak život najbogatije srpkinje: Evo gde ćete ovog leta sresti Sandru Meljničenko (foto)

Sladak život najbogatije srpkinje: Evo gde ćete ovog leta sresti Sandru Meljničenko (foto)

Autor: | 10/04/2021

3

Oaza Sandre Meljničenko - Portofino, najlepše “morsko selo”, dragulj italijanske rivijere, omiljena je destinacija svetskih zvezda i pravih hedonista. U nekoj od uskih ulica ovog leta sigurno ćete sresti najbogatiju srpkinju.

Profimedia

 

GDE ODSESTI

Na brdu iznad ekskluzivnog primorskog gradića, najveće zvezde istoimenog Nacionalnog parka, smešten je jedan od najboljih hotela u Italiji. “Belmond Hotel Splendido” dijamant je u kruni mondenskog Portofina. Ima pet spratova i 69 apartmana sa “old school” enterijerom koji će vas vratiti u vreme renesanse ili neku drugu romantičnu epohu, a svaki poseduje balkon sa impresivnim pogledom, neki na zaliv, neki na maslinjake i terasaste vrtove pune cveća. Lukom u obliku polumeseca u svako doba godine dominira atmosfera tipična za Mediteran – žamor na ulicama, ribari, turisti... Mnogo turista.

Pročitajte: Sandra Meljničenko sa majkom i ćerkom u istraživanju Japana

ŠTA PROBATI

“Ristorante La Terrazza”, sofisticirani restoran na terasi hotela, savršeno je mesto ako želite da, dok jedete, uživate posmatrajući luksuzne jahte u pristaništu i Ligurijsko more u daljini. Specijalitet šefa kuhinje je goveđi karpačo “Cipriani”, a tu su i tortelini sa brancinom i sosom od četiri vrste sira, krem-čorba sa škampima, razni miksevi morskih plodova. Obavezno svratite u neku od tratorija pored mora i ne propustite sladoled, čuveni “gelato”. Ako ste fan straćatele, pravac “Taverna del Marano”!

UŽIVAJTE U...

Portofino možda jeste malo mesto, ali butike čuvenih italijanskih kuća videćete gde god se okrenete. Verovatno ćete se, obilazeći živopisne uske ulice, sudariti i sa nekom holivudskom zvezdom, jer im je ovo jedna od omiljenih destinacija. Ukoliko vas lokalni stil više privlači od visoke mode, tu je “Antica Sartoria”, carstvo lepršavih letnjih haljina i ručno vezenih kaftana, dok “Mingo” ima najbolju ponudu vrhunske italijanske obuće. Lagane sandale idealan su “suvenir” iz Portofina.

PročitajteModni trendovi za proleće 2021.

Profimedia

 

NE PROPUSTITE

Kada vam dosadi sunčanje pored hotelskog bazena ili na nekoj od stenovitih plaža pored smaragdnog mora, krenite u istraživanje bisera italijanske rivijere koji pažnju bogatih i slavnih pleni još od pedesetih godina prošlog veka. Na samom ulasku u luku, na vrhu litice, nalazi se stari svetionik koji krije mnoge tajne, a i pogled sa tog mesta je božanstven. Iznajmite čamac i zaplovite zalivom, popričajte sa lokalnim ribarima, obiđite srednjovekovni kaštel, posetite „Crkvu svetog Đorđa“ iz 12. veka i prošetajte se najlepšim malim trgom na svetu, Pjacetom.

Komentari (3)

Loading
Ani 17:11 13.04.2021
Odgovori

Najlepsa, najpametnija Srpkinja, ne eksponira se a njih cetvoro ona, muz i dvoje dece su najlepsa porodica na daleko.

Vera 09:15 25.07.2021
Odgovori

Pridruzujem se predhodnom komentaru. Svaka cast Sandri,osoba,par bez skandala, uspesni u svakom pogledu.Divim se osobama koje su tako uspele u zivotu.Opstali su,zato sto su dobre osobe.Zelim svima da tako budu uspesni,par za primer!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti