Najskladniji brak na estradi pred pucanjem: Đole Đogani prevario Vesnu! Kamere sve zabeležile, snimak ćete pogledati više puta (video)

Najskladniji brak na estradi pred pucanjem: Đole Đogani prevario Vesnu! Kamere sve zabeležile, snimak ćete pogledati više puta (video)

Autor: | 05/05/2021

1

Đole Đogani prevario Vesnu – vest koja je danas odjeknula poput bombe još nije dobila epilog...

Đole i Vesna Đogani, izgleda, ne žive bajku, kao što se to svih ovih godina činilo. Otkako se poznati denser 2000. godine razveo od nekadašnje supruge Slađa Delibašić, Vesna i on važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Kruna tog odnosa svakako su njihova deca, sin Adriano i ćerka Laura.

Pročitajte: Dom Vesne i Đoleta Đoganija pravi je raj (foto)

Bračna idila narušena je prevarom, i to Đoletovom. Frontmena najpopularnije grupe devedesetih ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je kako se u automobilu ljubi sa nepoznatom ženskom osobom. Kako je video-zapis cenzurisan, teško je zaključiti o kome je tačno reč, ali ekipa pomenute emisije navodi:

- Šokantno otkriće, poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili da je jedan od najvernijih na estradi, ali snicmi govore drugačije.

Đole Đogani prevario Vesnu - Pevačica i dalje bez komentara

ATA Images

 

I dok snimak beleži milionske preglede, Đole i Vesna se ne oglašavaju. Instagram profil Vesne Đogani danas je jedan od najposećenijih u regionu, međutim, njene reakcije još nema. Pevačica je rano jutros objavila sliku sa nastupa na kojoj je sama, pa su njeni pratioci zaključili da ju je ova vest ipak pogodila, s obzirom na to da je do danas uglavnom objavljivala slike sa Đoletom.

Veliki broj radoznalaca joj je tokom dana u komentarima ispod fotografije postavljao pitanja o aktuelnoj aferi, ali ih je ona brisala. 

Pročitajte: Pre Slađe i Vesne postojala je i ona - Dirljiva priča o zabranjenoj ljubavi Đoleta Đoganija


 

Kako pune dve decenije kruži priča da je Vesna glavni razlog razvoda Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, bivša supruga popularnog densera imala je šta da kaže na aktuelnu temu.

- Svaki muškarac vara i to je činjenica. Postoji li neki koji nije prevario? Ne bih komentarisala da li sudbina vraća milo za drago, ja sam sve to vezano za Đoleta i Vesnu odavno precrtala. Postoje samo žene koje sve to vide i žele ili ne žele da prećute. Nisam od žena koje će prećutati. Za mene su prevara i laž nešto najgore  i to ne praštam - izjavila je Slađa za “Blic”.

Da li će Vesna oprostiti suprugu prevaru, pokazaće vreme, tek nema sumnje da će sporni poljubac poljuljati porodičnu idilu koju su godinama gradili.

Komentari (1)

Loading
Valentina 11:24 07.05.2021
Odgovori

Smatram da treba pustiti posle ove afere ljude na miru da bi mogli da vide kako i sta . Verujem da je Djole napravio gresku ( koju cesto prave muskarci na balkanu ) Ali mislim da to nije razlog da on i Sladja zbog toga Raskinu.Sve je to samo muska glupost da se tako izrazim

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti