Đole Đogani ljubomoran: Svađa s Vesnom zbog slika nagog muškarca!

Đole Đogani ljubomoran: Svađa s Vesnom zbog slika nagog muškarca!

Autor: | 25/12/2019

0

Zgodna Vesna Đogani je toliko atraktivna da je muškarci zasipaju porukama i golišavim fotografijama, a njen suprug Đole Đogani je opasno ljubomoran i na takve stvari reaguje burno!

Vesna Đogani je otkrila da je jednom prilikom došlo do žučne svađe između nje i Đoleta zbog fotografije nagog muškarca koja je završila u njenom telefonu!

Đole ljubomoriše kad vidi da mi neka poruka stigne. Odmah ga zanima ko mi to šalje. Ja njega ne proveravam. Oboje smo javne ličnosti, pa je donekle normalno da dobijamo dosta poruka.

Jednom smo se posvađali jer mi je neki muškarac poslao golu sliku. Đoleta sam jedva smirila! On je pomislio da sam se dopisivala sa njim, ali sam mu pokazala da mu ni slovo nisam poslala, pa se smirio - priznala je ona u razgovoru za HIT.

Đole Đogani je pomislio da se Vesna dopisivala sa njim!

Vesna inače na Instagramu objavljuje provokativne fotografije i video snimke, što Đoleta pravi pomalo ljubomornim, ali ona u tome uživa.

Vodim računa o svom izgledu. Nekada sam bila toliko vitka da mi teretana nije bila potrebna, ali je sada druga priča. Žene treba da vode računa o izgledu, a kako se bližim četrdesetim godinama, uvela sam sebi mere predostrožnosti! Volim da slikam svoje grudi i ne vidim ništa loše u tome - rekla je Vesna za pomenuti medij.

Đole Đogani i Vesna vode računa o svom izgledu bez obzira na godine i obaveze

Njih dvoje su nedavno uradili spot za numeru "Otrov si za žene", a fotografija koju je Vesna objavila na Instagramu izazvala je lavinu komentara. U prvom planu je zategnuti torzo njenog supruga, ali ogledalo iza njih otkriva i polunagu Vesnu koja je slikala Đoleta!

https://www.instagram.com/p/B6JbfTHFgBy/

Poznati denser Đole Đogani ove godine, 1. jula je proslavio 59. rođendan, a malo ko bi u to poverovao na osnovu njegovog izgleda.

Uz svakodnevnu fizičku aktivnost, Đole ne krije da je za njegov mladoliki izgled zaslužna zdrava ishrana, kao i redovna nega vrhunskim kozmetičkim preparatima.

 

- Ne osećam se u skladu sa mojim godinama. Mislim da godine nisu mnogo važne ukoliko vodiš računa o svom telu i ulažeš u sebe. Ja sam počeo u 25. godini, kada sam živeo u Italiji.

- Upoznao sam jednog Italijana koji je bio mnogo stariji od mene i još u to vreme koristio neke antiejdž-kreme. Mi tada nismo imali pojma šta je to, znali smo samo da se obrijemo i posle stavimo neku pomadu, ništa više.

Đole Đogani se neguje i koristi kreme kao svi moderni muškarci

Međutim, on mi je objasnio da krema kožu čini lepšom, mekšom i mlađom jer je hidrira. Pitao sam ga šta to znači, a onda je pokazao prstom na travu i rekao: “Ako travu zalivaš, ona bude zelena, lepa, mekana. Tako je i sa kožom, a ove kreme to rade” - objasnio je Đogani u intervjuu za Hello! istakavši da ga brak dodatno podmlađuje.

- Koliko god pazio na sebe spolja, unutrašnje zadovoljstvo jednako je važno za kvalitetan život. Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen. Od kada sam sa njom, ja sam drugi čovek.

Volimo se, poštujemo, razumemo, posvećeni smo jedno drugom. Zajedno smo skoro dve decenije i sve vreme zajedno rastemo. Svi se mi s godinama menjamo, sazrevamo i drugačije gledamo na neke stvari, ali upravo zato je važno da se zajedno nosite sa promenama.

Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen

Razgovaramo o svemu, pravimo planove i dogovaramo se, zato nikada nismo imali velike probleme. Poverenje i poštovanje su najvažniji da bi ljubav opstala. U braku je naročito važno da vodimo računa o željama i potrebama osobe koju volimo, da jedno drugo prihvatimo onakve kakvi jesmo - izričit je denser.

Najlepše stvari u životu, kaže, dešavaju se neplanirano, a ukoliko bi saznao da će na izmaku šeste decenije po peti put postati tata, Đole sa osmehom priznaje da ne bi imao ništa protiv.

- Zašto da ne, odlično se snalazim sa decom. Vesna i ja ni sa prethodno dvoje nismo pravili planove, jednostavno se dogodilo. Možda se desi ponovo. Nikad se ne zna šta život nosi.

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac

Slične Vesti