Pre Slađe i Vesne postojala je i ona: Dirljiva priča o zabranjenoj ljubavi Đoleta Đoganija

Pre Slađe i Vesne postojala je i ona: Dirljiva priča o zabranjenoj ljubavi Đoleta Đoganija

15/09/2020

0

Đole Đogani, frontmen grupe „Đogani fantastiko“ i velika zvezda devedesetih, poznati je medijima i po zanimljivoj emotivnoj priči. U prvom braku bio je sa pevačicom Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke. Kada je okončao ljubav sa Slađom, sa kojom je ostao u sjajnim odnosima, pojavila se Vesna, atraktivna plavuša sa kojom je i danas u braku.

Ipak, malo ko zna da je njegovo srce pre žena koje su mu obeležile život pripadalo njoj. Đole Đogani osvrnuo se na zabranjenu ljubav iz mladosti, koja ga je inspirisala da uradi pesmu „Zabranjena ljubav“.

Pročitajte: Đole Đogani na pragu sedme decenije otkriva da je za njegov savršen izgled kriva spartanska disciplina

Posle četrdeset godina ponovo ju je sreo i mada nije želeo da otkrije njen identitet, sa setom u glasu ispričao je priču o devojci kojoj su roditelji zabranili da se uda za njega.

‒ Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za „8. mart“, posle četrdeset godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na „Fejsbuku“ je pustila zajedničku fotografiju i napisala: „Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim“. Vesna je isto simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je nastala pesma ‒ ispričao je Đole za „Blic“ i otkrio da pesma ima autobiografsku priču, dok je spot odrađen potpuno filmski.

Pročitajte: Vesna Đogani - Bila sam siromašna devojčica sa velikim snovima, sada je neko to isprljao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on Jul 30, 2020 at 10:18pm PDT

‒ Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo ‒ otkrio je Đole emotivnu prirodu supruge, koja je godinama njegova podrška.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATA Images, Instagram

Slične Vesti