Porodica Mihajlović oduševljena: Sinišina ćerka ne krije sreću, snovi se ostvaruju

Porodica Mihajlović oduševljena: Sinišina ćerka ne krije sreću, snovi se ostvaruju

Autor: | 22/04/2021

0

Verenik Virdžinije Mihajlović postaje miljenik porodice, a Siniša ga obožava 

Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka stratega „Bolonje“, nije krenula tatinim stopama, ali čovek njenog života takođe nosi kopačke. Zove se Alesandro Voliaćo, defanzivac je kluba „Pordenone“, a od prošlog leta i njen verenik. Nema sumnje da je tata – do sad ste već pogodili da je reč o Siniši Mihajloviću – oduševljen njenim ljubavnim izborom.

To dokazuje i snimak koji je lepa Virdžinija sinoć objavila na „Insta-storiju“. Dok je ona ćaskala sa mamom Arijanom, možda i sa starijom sestrom Viktorijom, njih dvojica pratili su utakmicu uz omiljene grickalice. Alesandro je, očigledno, već postao član ove velike i složne porodice. Ostalo je samo da se to ozvaniči. A moglo bi uskoro...

Pročitajte: Šta će reći tata - Ovo je novi dečko Viktorije Mihajlović (foto)

Instagram

 

- Hvala ti, ljubavi moja, što me svakog dana sve više voliš i poštuješ. Kada se osvrnem iza sebe, mogu samo da kažem da si potpuno promenio i mene i moj život, da uz tebe živim san iz kog ne želim da se probudim. Ti si moja srodna duša – napisala je Virdžinija na „Instagramu“ nakon veridbe, a Alesandro je odgovorio fotografijom prstena.

Pitanje dana je kada će verenik Viktorije Mihajlović postati njen muž 

Ne tako davno, na poseban način su obeležili nekoliko godina zajedničkog života. Slika koja je pratila priču bila je filmska.

- Ovo sigurno nije najbolja fotografija koju imamo, jer nas vidite u pidžamama dok peremo zube. Ali, za nas je najlepša – baš na ovaj dan, 14. septembra 2017, kada smo bili dva ludo zaljubljena devetnaestogodišnjaka, otključali smo vrata našeg prvog zajedničkog doma. U početku smo spavali na dušeku, krevet je stigao tek posle nekoliko dana, ali nije nam smetalo. Jedva smo čekali da otvorimo prvo poglavlje jedne lepe ljubavne storije. Počeli smo da živimo zajedno baš tada, na Alesandrov rođendan. Do sada smo promenili pet kuća i tri grada. I dalje nas nose isti entuzijazam i želja da se ne odvajamo do kraja života.

Instagram

 

U moru modnih fotografija na njenom „Instagram“ profilu često se nađe i poneka ljubavna, zajednička ili Alesandrova, uz nežnu poruku “Nikada neću prestati da te gledam, jer si nešto najlepše na ovom svetu”, i slične.

A dok čekamo da objave datum venčanja, otkrićemo vam još nekoliko sitnica o mlađoj ćerki slavnog fudbalera koja je, kao što vidimo na društvenim mrežama, i prava trendseterka. Na primer, da voli more i planine, i da, kad god ima prilike, sa svojim izabranikom pobegne negde u prirodu. I naravno, da je ludo zaljubljena i srećna. To je legendarnom Mihi bez sumnje najvažnije.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti