Posle životnih lomova Vesna Dedić utehu pronašla u njemu: Svega je bilo, ali sam mu oprostila

Posle životnih lomova Vesna Dedić utehu pronašla u njemu: Svega je bilo, ali sam mu oprostila

Autor: | 20/04/2021

2

Vesna Dedić i Sanja Marinković više nisu drugarice, a od trenutka kada se za to saznalo njihova druženja pod posebnom su lupom. Čim neka objavi fotografiju na kojoj sa drugom ili drugaricom pije kafu, nametne se pitanje da li je ovo pravo, iskreno prijateljstvo. Tako je bilo i juče, kada je Vesna na svom „Insta-storiju“ zabeležila trenutak u kome nazdravlja sa Ivanom Golušinom, voditeljem „Pink“ televizije. Povod za „živeli“ nije teško naći, a jedan od njih može da bude i njena nova knjiga, koja se uveliko sprema.

Pročitajte: Vesna Dedić i Sanja Marinković - Sukob dobio novi epilog, ovaj potez niko nije očekivao

Instagram

 

Na pitanje da li je proteklih meseci izvršila analizu svih svojih prijateljskih odnosa, voditeljka emisije „Balkanskom ulicom“ za hellomagazin.rs kaže:

‒ Prvo smo imali izolaciju i policijski čas, u nekom trenutku dobila sam koronu, pa je usledio oporavak... Kad se svemu tome doda da je moja Lenka na školovanju u inostranstvu, jasno je da je bilo mnogo više dana koje sam provela sama. Ti meseci bili su veliki test za moja prijateljstva, posle koga su neka nestala, a neka postala jača. Ovo s Ivanom je baš jako.

Pročitajte: Prepoznajete li novinarku sa fotograije? Podelila je sliku iz mlađih dana, komplimenti se samo nižu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Golusin (@ivangolusin)

Njihovo poznanstvo ove godine proslaviće punoletstvo, a profesionalni putevi su im se prvi put ukrstili u vreme kada je Vesna postala glavna i odgovorna urednica Kulturno-zabavnog programa televizije „Politika“, na kojoj je Ivan radio. Sedam godina kasnije ponovo su se našli u istoj priči.

‒ Godine 2010, kada sam objavila svoj prvi roman „Zauvek u srcu“, Ivan je bio PR „Lagune“, pa je po službenoj dužnosti postao i moj PR. (smeh) Te godine vodio je i organizovao mnogo promocija po regionu, a vreme provedeno na putovanjima učinilo je da postanemo zaista bliski prijatelji. Činjenice da je u međuvremenu magistrirao književnost i da me zaista dobro poznaje dovele su dotle da je on urednik mojih romana. „Prvu ruku“ dobija samo Ivan, pa na osnovu njegovih sugestija pravim finalnu verziju.

Pročitajte: Ispovest Vesne Dedić - Napravila sam fatalnu grešku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Golusin (@ivangolusin)

Prošlog aprila, uz zajedničku fotografiju, voditelj informativnih emisija „Pinka“ je napisao:

‒ Neka prijateljstva prolaze i najteže ispite. Dešava se i da padnu u nekom ispitnom roku, ali na kraju ipak „očiste“ godinu. Moja Vesna, od koje sam mnogo naučio, najlepše se smejao, najiskrenije plakao i sa kojom sam najbolje rakije popio. I opet ćemo.

Kad smo je podsetili na ovaj post, Vesna nam je otkrila da su neki njihovi zajednički dani bili prilično burni:

Pročitajte: Vesna Dedić otvoreno - Ne vaspitavaju se ženska deca tako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Golusin (@ivangolusin)

‒ Imali smo iskušenja, pa i periode kad ne razgovaramo. Svega je bilo, ali u prijateljstvima postoje trenuci koji se mogu prevazići i stvari koje se mogu oprostiti. Možda, jednostavno, u nekom momentu jedni druge nismo dobro razumeli, pa smo doneli pogrešne zaključke. Međutim, postoje uvrede i izdaje koje se nikada ne mogu oprostiti.

 

Komentari (2)

Loading
Lola 21:51 20.04.2021
Odgovori

Raskidi prijateljstva i izdaje tog tipa se svima nekad u zivotu desavaju.Ženo,preboli više taj 'raskid' i nemoj to spominjati u svakom intervjuu!

hellomagazin.rs hellomagazin