Vesna Dedić otvoreno: Ne vaspitavaju se ženska deca tako

Vesna Dedić otvoreno: Ne vaspitavaju se ženska deca tako

Autor: | 11/01/2021

0

Ćerka Vesne Dedić danas puni 20 godina. Ponosna majka svojoj naslednici Lenki, koja već nekoliko godina živi u inostranstvu gde i studira, uputila je originalnu čestitku za rođendan.

- 11. januar 20. rođendan.. Lenki sam za svaki rođendan poklanjala više slobode i više poverenja jer je dokazivala da sam u pravu kada tvrdim: Ne vaspitavaju se ženska deca tako što im govoriš šta sve devojčica ne sme, već govoriš šta sve može. Umesto zabrana treba dati slobodu. Upotreba slobode je veća odgovornost od poštovanja zabrana. Poštovati zabrane mogu i glupaci, a ne izneveriti onog ko ti je dao slobodu samo mudri i oni koji istinski vole - napisala je Vesna i tako po ko zna koji put pokazala da je ćerku uvek učila da bude svoja i drugačija.

Pročitajte: Ćerka Vesne Dedić je opasnica: Zabranila mi je da pričam o njoj, ali sam zaista zadovoljna majka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna)

– Lenka je dobila stipendiju. Mnogo mi nedostaje. Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali mogu da kažem da sam zaista zadovoljna majka - iskreno je rekla za domaće medije svojevremeno spisateljica i autorka emisije "Balkanskom ulicom". Sa ćerkom ima sjajan odnos i o svemu razgovaraju, iako nisu jedna pored druge.

- Odavno ne savetujem ćerku. Ja sam nju savetovala slušajući psihologe od njene treće do pete godine sam je vaspitavala, kasnije sam je negde tako trasirala. Ona ide svojim putem, pa kad postoji neka barijera, onda joj ispričam moje iskustvo, a ona nek vidi šta će. Lenka je sada svoja ličnost i ja sam tu jako emotivna. Još godinu, dve, tri biću joj finansijska podrška - kaže Vesna Dedić, koja sa druge strane ćerkine savete i te kako sluša.

Pročitajte: Vesna Dedić o teškim danima -Ćerka je razumela i kada u kući nije bilo novca

foto: Mirko Tabašević

- Lenkinih saveta se bespogovorno pridržavam, od izbora muzike i šminke do životnih i poslovnih. Moje iskustvo i njen osećaj za trenutak i duh vremena u kojem živimo daje veoma dobre rezultate. Nikada nijedna tema u našem odnosu nije bila tabu, a ljubav prema partneru, porodici, prijateljima i poslu najčešće su teme naših razgovora. Radije pričamo o tome nego o učenju i modi – zaključila je Dedićeva za "Blic".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još