Ivan Golušin: Posle tačno deset godina ponovo sam bio u Parizu

Ivan Golušin: Posle tačno deset godina ponovo sam bio u Parizu

Autor: | 19/09/2018

0

Voditelj Ivan Golušin slobodno može reći da ima brata kakav se samo poželeti može. Godinama unazad, Ivanov brat Zoran, za rođendan ga obraduje nekim zanimljivim putovanjem.

Ove godine, za destinaciju je izabrao Pariz, a budući da je Ivanov rođendan u oktobru, sa poklonom je malo požurio kako bi iskoristili lepo vreme.

- Posle tačno deset godina, sa rođenim bratom Zoranom ponovo sam bio u Parizu - kaže Ivan.

- U Parizu smo proveli sedam dana, s tim što sada nismo jurili u obilazak muzeja i Diznileda, kao prošli put, već smo dane iskoristili za neobavezno razgledanje grada, upoznavanje i onih delova koji nisu na turističkoj mapi. Čini mi se da je Pariz čistiji nego ranije, bezbednost na javnim mestima je podignuta na mnogo viši nivo, što svakom turisti daje dodatnu sigurnost. Retko smo koristili javni prevoz, pošto je hotel bio pored Trijumfalne kapije, te smo svakog dana pešačili i po 30 km uživajući u čarima tog čarobnog grada. Divan je osećaj kada sedam dana ne gledate na sat, nemate nikakvu obavezu, već radite ono što vam u datom trenutku padne na pamet. Vratio sam se odmoran i prepun energije za nove obaveze koje me čekaju ove jeseni - ispričao je Ivan za portal Hello.

Eva Čubrović Privatna arhiva
Tagovi: ivan golušin