Sukob Vesne Dedić i Sanje Marinković dobio novi epilog: Ovaj potez niko nije očekivao

Sukob Vesne Dedić i Sanje Marinković dobio novi epilog: Ovaj potez niko nije očekivao

Autor: | 20/01/2021

0

Vest da se prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić završilo u javnosti je odjeknula poput bombe. Druženje koje je trajalo više od dve decenije prekinuto je, kako Vesna tvrdi još pre godinu danam a o razlozima sukoba, Vesna je govorila izuzetno malo.

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - ispričala je Vesna, a o konkretnom razlogu sukoba, rekla je vrlo malo:

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - ispričala je ona za "Blic".

Pročitajte: Vesna Dedić odlučila da sve ispriča - Nikada se neću pomiriti sa Sanjom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Sa druge strane, Sanjin pogled na njihov odnos bio je nešto drugačiji:

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - rekla je ona.

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić, ipak je posle ovih izjava došlo do kraja, a prema Vesninim rečima, šansi za pomirenje nije bilo.

Pročitajte: Posle 25 godina svađa je sve prekinula, Vesna Dedić - Sanja Marinković nije moj prijatelj!

foto: ATA Images

– Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – rekla je Vesna za “Kurir”.

Da su stvari baš takve, dokazuje činjenica da su se voditeljke odlučile na drastičan potez. Ne samo da su javno progovorile o svom odnosu posle godinu dana ćutanja, već su jedna drugu prestale da prate na "Instagramu" i time još jednom stavile tačku na decenijama dugo prijateljstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram