Ispovest Vesne Dedić: Napravila sam fatalnu grešku

Ispovest Vesne Dedić: Napravila sam fatalnu grešku

Autor: | 22/02/2021

1

Ispovest Vesne Dedić: Napravila sam fatalnu grešku koja me je koštala zdravlja. 

Popularna voditeljka i novinarka, u čijim iskrenim intervjuima uživamo svakog utorka, tokom prethodnog perioda naglašavala je kako se veoma boji korona virusa, i kako se trudi na sve načine da se zaštiti.

Međutim, pandemija je uzela maha, i Vesna Dedić se susrela sa izazovnim neprijateljem - kovid virusom, sa kojim se borila 18 dana. Srećom iz te borbe izašla je kao pobednik.

Pročitajte: Vesna Dedić Lenki daje ove savete

Foto: Petar Đorđević

 

 

Autorka emisije ,,Balkanskom ulicom" je ispričala svoje iskustvo sa korona virusom želeći da skrene pažnju svima koji takođe boluju od ovog virusa na svoje greške koje su joj ozbiljno narušile zdravstveno stanje.

- Ne volim da pričam o najintimnijim detaljima iz svog života, ali ono što mislim da je korisno da čuju vaši čitaoci je pre svega savet da na pojavu prvih simptoma, kao što je temperatura, odmah odu kod lekara, i to isključivo u neku državnu kovid ambulantu - rekla je voditeljka za Novu.rs i dodala: 

Pročitajte: Vesna Dedić o rastanku: Teško mi je palo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

- Ja sam napravila skoro fatalnu grešku i otišla u privatnu bolnicu i bila deset dana u kućnim uslovima potpuno neadekvatno lečena. Desetog dana, kada nisam reagovala na antibiotsku terapiju, i desetog dana visoke temperature koja nije spadala, prijatelji su se jako zabrinuli i nagovorili me da odem u kovid ambulantu Urgentog centra. Tamo mi je dijagnostikovana upala pluća. - bila je iskrena Dedićeva.

Kako je istakla njen najveći strah je bio strah od bolnice, a u da do hospitalizacije ne dođe, najviše su joj pomogli lekari KBC Zemun.

- Nisam bila hospitalizivana i priznajem da je strah od bolnice bio moj najveći strah. Najkritičniji dani su između 10 i 13 dana, i to je zaista teško i fizički i psihički izdržati. Posledice postoje, oporavak je zaista težak i neizvestan kada pogledaš kakve posledice jaka terapija i virus ostavljaju na krvnu sliku - ispričala je Vesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Nisam smela da razočaram Lenku

- Užasno je što korona podrazumeva izolaciju i samoću. Priznajem da sam sebe u nekim danima baš razočarala, plakala sam i bila puna samosažaljenja. Ali svaki težak trenutak u životu je i jedna vrsta duhovnog čišćenja, velikog spremanja i sopstvene duše i ljudi koji čine tvoj život. Moja najveća snaga je bila brižnost prijatelja i svest da ne smem slabošću da razočaram Lenku, moju ćerku, koja je zimus sama u nekoj studentskoj sobi u Holandiji prošla koronu, a ja sam je nemoćna gledala preko WhatsUp-a, jer nama nije dozvoljen ulazak u Evropsku uniju - završila je novinarka.

Verujemo da će ispovest Vesne Dedić pomoći mnogima koji su se susreli sa opasnim virusom, s obzirom na to da posledice zaista mogu biti fatalne.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti