Posle 25 godina svađa je sve prekinula, Vesna Dedić: Sanja Marinković nije moj prijatelj!

Posle 25 godina svađa je sve prekinula, Vesna Dedić: Sanja Marinković nije moj prijatelj!

Autor: | 13/01/2021

0

Sanja Marinković i Vesna Dedić dugi niz godina bile su jedna drugoj velika podrška i oslonac za sve u životu. Ipak, u protekloj godini stvari su se drastično promenile, pa voditeljke i spisateljice više nisu dobre prijateljice. Kako piše dnevna štampa, one su odlučile da navodno stave tačku na njihovo prijateljstvo. Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Pročitajte: Vesna Dedić i Sanja Marinković okupane suncem - Jedino što je lepše od sreće je osećaj da imaš sa kim da je podeliš

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima. Kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu -  ističe izvor za "Blic" blizak voditeljkama.

Sanja Marinković i Vesna Dedić već godinu dana nisu u dobrim odnosima

Vesna Dedić je prokomentarisala celu situaciju.

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - potvrdila je Dedićeva.

Pročitajte: Sanja Marinković i Vesna Dedić kao moderne “Pepeljuge”

foto: Boško Karanović

Međutim, Sanja nije rekla isto:

-Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram