Sve je jasno: Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica? (foto)

Sve je jasno: Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica? (foto)

Autor: | 16/04/2021

2

Dečko Marije Kilibarde dugo je skrivan od očiju javnosti. Lepa voditeljka nije želela da otkriva intimu, ali su mediji posle nekoliko meseci uspeli da dođu do informacija da je reč o Branislavu Vučeliću, sinu Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović.

Pročitajte: Kako je Marija Kilibarda ponovo pronašla veru u ljubav?

Luka Šarac

 

Kada je HELLO! prošle godine ekskluzivno objavio s kim je Marija otpočela vezu, javnost je vest prihvatila sa oduševljenjem, ali su odmah krenula pitanja da li su i kako Banetovi roditelji prihvatili njegovu novu izabranicu.

Konačno, harizmatična voditeljka rešila je da odgovori – prvi put je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju sa majkom i sestrom svog dečka, Ljiljanom Dragutinović i Anom Vučelić. Sada je jasno da su jedni druge odlično prihvatili i da u porodici vlada harmonija.

Pročitajte: Dečko Marije Kilibarde zna kako da usreći voditeljku

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

- Banetove - kratko je napisala voditeljka u opisu slika uz emotikon srca.

U ispovesti za „Story“ Marija je nedavno otvoreno pričala o teškim životnim trenucima i istakla kako joj se ljubav sa Banetom dogodila u pravom trenutku.

Pročitajte: Marija Kilibarda srećna - Ovog puta priča bi mogla da ima hepiend

arhiva HELLO!

 

- Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - iskreno je navela Marija i otkrila detalje svog emotivnog života i dodala: 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je voditeljka. 

 

Komentari (2)

Loading
Predrag Popovic 00:46 19.04.2021
Odgovori

Marija, sviđaš mi se, zaprosio bih te za svoju ženu. 🖤

Predrag Popovic 00:49 19.04.2021
Odgovori

Marija, sviđaš mi se, zaprosio bih te za svoju ženu. 🖤

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti