Tri stravične godine Marije Kilibarde: Raspadala sam se, svi su hteli da budem majka i domaćica

Tri stravične godine Marije Kilibarde: Raspadala sam se, svi su hteli da budem majka i domaćica

Autor: | 24/03/2021

0

Marija Kilibarda - Problemi koji su joj život učinili stravičnim...

Voditeljka Marija Kilibarda (40) iza sebe ostavila je izuzetno težak period života, u kom je samo velikom snagom volje i željom da bude ono što jeste, uspela da izađe kao pobednik. Svesan da živi u okruženju gde se od žene očekuje da je uspešna, ali u isto vreme i majka, domaćica i dobra supruga, suočavala se sa brojnim krizama i problemima.

Pročitajte: Marija Kilibarda potvrdila - Test je pozitivan

Luka Šarac

 

 

- Pobedila sam svoje psihičke probleme - priznala je Marija Kilibarda na početku svoje ispovesti za Story, ističući da je uspela zahvaljujući psihoterapijama.

- Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka - iskreno je ispričala Marija, koja ne krije da su joj terapije mnogo pomogle. 

Pročitajte: Marija Kilibarda - Jednog dana biću super mama!

Luka Šarac

 

 

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - kazala je Marija nedavno putem društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin