Anastasija Ražnatović praznike provela daleko od porodičnog doma: Nećete verovati ko joj pravi društvo (foto)

Anastasija Ražnatović praznike provela daleko od porodičnog doma: Nećete verovati ko joj pravi društvo (foto)

Autor: | 09/01/2021

0

Porodica Ražnatović božićne praznike obično provodi na okupu, međutim, ove godine, za prazničnom trpezom nije bila mlada Anastasija. Lepotica je kako se čini u pratnji svoje majke, Svetlane Ražnatović otputovala na Kopaonik, posle novogodišnjeg dočeka. Iako je Ceca uživala u odmoru, vratila se kako bi se za Božić pričestila u Hramu Sveto Save i praznik provela sa porodicom.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović spremna je da se uda - Volela bih romantičnu veridbu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Njena naslednica ipak, odlučila je da ostane na Kopaoniku. Sada, umesto Cece, Anastasiji društvo pravi dečko Đorđe Kulić sa kojim je u višegodišnjoj vezi. Iako gotovo nikad ne deli fotografije na društvenim mrežama, u društvu svog dečka, tokom ovog zimovanja fotografisani su zajedno.

Naime, na ovom odmoru Anastasija Ražnatović i Đorđe Kulić imaju nesvakidašnje društvo. Na storiju Brenine snahe, Sandre Miljaković osvanula je fotografija na kojoj se ona i Viktor nalaze na planinskom ručku u društvu brojnih prijatelja, među kojima su i Anastasija Ražnatović i njen izabranik Đorđe.

Pročitajte: Poljubac u ponoć govori sve - Anastasija i Đorđe srećni i zaljubljeni (video)

Instagram story printscreen @sandramiljakovic

Iako je poznato da je Aleksandra Prijović Anastasijina dobra drugarica, ovoga puta, Prija uživa u porodičnom zimovanju sa sinom i suprugom. Međutim, čini se da su na njenom rođendanu Sandra i Anastasija sklopile poznanstvo, koje se nastavilo, pa su, kada se već nalaze na istoj destinaciji odlučile da par dana na zimovanju provedu zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram