Kupili su luksuzan stan, planirali zajednički život, a onda kao bomba odjekuje: Đorđe Kuljić napustio Srbiju

Kupili su luksuzan stan, planirali zajednički život, a onda kao bomba odjekuje: Đorđe Kuljić napustio Srbiju

Autor: | 15/09/2021

1

Anastasija i Đorđe nisu jedno pored drugog

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić ovih dana su glavna tema u domaćoj štampi. U javnosti ih skoro i ne viđamo zajedno, a na društvenim mrežama sa pratiocima ne dele trenutke privatnog života. Iako je ćerka Cece Ražnatović veoma aktivna na „Instagramu“, detalje o emotivnoj vezi sa uspešnim biznismenom vešto krije. 

Da li je u njihovoj vezi sve kako treba pitaju se mnogi. Posle dolaska sa luksuznog letovanja u Bodrumu, gde je Đorđe proslavio 31. rođendan, sve je utihnulo. Sada je jasno i zbog čega...

Pročitajte: Kada je javnost najmanje očekivala, stižu divne vesti - Anastasija i Đorđe slave u Bodrumu, sreća je nikad veća (video)

Instagram

 

Naime, Anastasija i Đorđe u poslednje vreme nisu jedno pored drugog, a razlog je što je Kuljić napustio Srbiju. Dečko Anastasije Ražnatović otputovao je u Njujork, a dokaz je i fotografija sa finalnog meča „US Opena“. Đorđe je uzbuđeno pratio napet meč Đokovića i Medvedeva, a koliko će još ostati u Americi nije poznato. 

Instagram

 

Anastasija i Đorđe mudro planiraju budućnost 

Đorđe Kuljić, inače, potiče iz ugledne porodice iz Novog Sada, koja je posao prenosila s kolena na koleno i sve stekla zahvaljujući marljivom radu, strpljenju i trudu. Kako prenose mediji, imaju porodični biznis, a poseduju mlinove po Vojvodini. Posao Kuljića započet je u Americi, gde je biznismen prepoznao potencijal za oblast kojom se bavi. 

Pročitajte: Anastasija i Đorđe konačno prelomili - Došao je i taj dan

Luka Šarac

 

‒ Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo da sam zarađuje, te da ne zavisi od roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma danas je jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. Đorđe je sa nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, ubrzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu imaju više od sto kamiona koji rade punom parom ‒ rekao je anonimni izvor za „Kurir“ i dodao da je dečko Anastasije Ražnatović završio elitnu školu u Švajcarskoj gde godina košta 60.000 evra, a zatim je studirao u Njujorku.

Komentari (1)

Loading
Lola 20:41 16.09.2021
Odgovori

A sta je doticna zavrsila?? Ili je najveci uspeh sto joj je Ceca majka pa zivi od njenih para?!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti