Supermama Ana Nikolić napravila bajku za svoju Taru (foto)

Supermama Ana Nikolić napravila bajku za svoju Taru (foto)

Autor: | 04/08/2020

0

Pevačica Ana Nikolić nekoliko puta isticala je da je njen život bio na rubu provalije, a da je jedino što ju je vuklo napred njena ćerkica Tara. Upravo ona je motivisala Anu da neke stvari u svom životu promeni, da na jedno poglavlje stavi tačku i život započne ispočetka. Sada je ćerka Ane Nikolić mami dala još jedan povod za radost.

Pevačica iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom ima preslatku trogodišnju ćerkicu Taru, za čiju se rođendansku proslavu sprema već neko vreme. Sve je počelo spektakularnim poklonom, koji je mama podarila ćerki u toku rođendanske nedelje.

Naime, pevačica je odlučila da svojoj mezimici pokloni poklon vredan 8.000 evra i da kod nje razvije ljubav, koju dugo i sama gaji.

Pročitajte: Tara je za treći rođendan želela igračku, a Ana Nikolić iskeširala je 8.000 evra i kupila ovo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 26, 2020 at 6:16am PDT


 Ana je ranije redovno odlazila na Beogradski hipodrom da jaše, ali je poslednjih godina skroz zapostavila taj hobi. Pošto sada zbog korone nema nastupe, rešila je da ponovo nađe vremena za druženje sa konjima. Ide na jahanje kad god nije u gužvi i pokušava da ljubav prema tim životinjama prenese i na Taru. Tako su nedavno zajedno bile u ergeli kod Šimanovaca i Ani je za oko zapao jedan beli konj ‒ priča dobro obavešteni izvor za „Informer“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 25, 2020 at 4:32am PDT


– I Tari se ta životinja veoma dopala i odmah je pitala mamu da li mogu da je vode kući. Ana se samo nasmejala, a onda joj je palo na pamet da bi mogla da kupi konja i pokloni ga Tari za treći rođendan, koji je u ponedeljak. Pozvala je Rastu i upitala ga šta misli o tome i njemu se ideja dopala.

Ćerka Ane Nikolić dobila bajkovitu rođendansku proslavu

Ćerka Ane Nikolić presrećna je što je dobila novog ljubimca, ali tu iznenađenjima nije bio kraj.
Ana je svojoj mezimici priredila bajkovitu proslavu u njihovom stanu. Ana i Tara bile su obučene u nežne boje, a Tara je imala i krila, kako bi bila sama svoja heroina. Ceo stan bio je dekorisan balonima, a sve je bilo veoma intimno, zbog situacije sa korona virusom. Iako je ovog puta izostala velika zabava, ćerka Ane Nikolić rođendan je provela sa najvoljenijima.

Pročitajte: Ana Nikolić kopira Kejt Midlton, kojoj bolje stoji? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 3, 2020 at 6:52am PDT

Ana je na svom "Instagram" profilu podelila fotografije, sa dirljivom rođendanskom porukom za Taru.
- Retko ostajem bez teksta...danas nemam reči da opišem svoja osećanja. Srećan ti rođendan moja Tarice-moga srca gospodarice, LAVICE I KRALJICE! Da te volim malo je reći.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram