Aleksandra Jeftanović presrećna: Podelila fotografiju koja će vas oduševiti (foto)

Aleksandra Jeftanović presrećna: Podelila fotografiju koja će vas oduševiti (foto)

19/03/2021

0

Sin Aleksandre Jeftanović Aleksa sada je već veliki momak od pet godina. Mamin mezimac juče je proslavio divan dan, a zbog epidemiološke situacije velika proslava nije bila moguća pa je porodica Švraka slavila u krugu najbližih.

Pročitajte: Sin Aleksandre Jeftanović stiže u martu

 

 

Prelepa Aleksandra Jeftanović prošle godine oduševila je publiku velikim televizijskim povratkom. Lepa voditeljka sada je jedno od omiljenih lica televizije „K1“. Aleksandra se 2016. godine udala za Aleksandra Švraku i povukla nakratko sa malih ekrana da bi se posvetila naslednicima.

Voditeljka se u svega 14 meseci dva puta ostvarila u ulozi majke, u januaru 2015. i martu 2016. Posle mnogo godina rada, odlučila je da se povuče iz novinarstva i uživa u svakom trenutku sa svojom decom, a poziv koji je dobila od nove televizije prihvatila je s oduševljenjem.

Pročitajte: Mamina mala kopija - Šta radi ćerka Aleksandre Jeftanović, kada je niko ne gleda? (foto)

 

 

Sin Aleksandre Jeftanović je mamin mezimac, koji je juče proslavio peti rođendan u krugu porodice i najboljih drugara. Sve je bilo podređeno Aleksi i urađeno baš onako kako je on poželeo. Pregršt balona i torta „Mekdonalds“ je ono što je on zahtevao od mame.

- Moja beba danas napunila 5.! I žurka kao za NG, skromno i u krugu porodice! I samo da je zdravlja! A ostalo nije za IG! Jer on je moj svet! - napisala je ponosna mama u opisu fotografije na ,,Instagramu". 

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović - Da nisam upoznala mog Sašu, nikada ne bih imala decu

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Foto: Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti