Aleksandra Jeftanović: Sin stiže u martu

Aleksandra Jeftanović: Sin stiže u martu

Autor: | 02/11/2015

0

Pre mesec dana voditeljka "Farme" Aleksandra Jeftanović dala je proročku izjavu za magazin "Hello!", istakavši tom prilikom da bi njen verenik Aleksandar Švraka voleo da im se u porodičnom timu, posle kćerke Ane, pridruži dečak.

- Već razmišljam o tome da li ću, ako dobijemo sina, teško podneti njegov pubertet, hoće li mu Saša kupiti automobil, do koliko sati će izlaziti. Kad postaneš roditelj, postaneš i kolekcionar iracionalnih strahova - rekla je mama devetomesečne Ane Švrake koja će, kako su na pragu Aleksandrinog šestog meseca trudnoće pokazali rezultati poslednjeg lekarskog pregleda, uskoro dobiti brata.

- Svi u porodici smo presrećni zbog vesti o tome da ću roditi sina jer će sada biti uspostavljena ravnoteža i izjednačeno stanje u porodici. Ana i njen otac Saša već su tim, valjda ću sada i ja dobiti nekog na svojoj strani - smeje se poznata crnka, koja je sa verenikom otišla na pregled kod doktora Željka Mikovića, koji joj vodi trudnoću. Tada im je saopšteno da će dobiti dečaka.

- Krajičkom oka opazila sam Sašu kome deset minuta nije silazio osmeh sa lica. On već priča o tome kako će sina voditi na sport, na posao. Preuzeće i onaj deo vaspitavanja koji mene brine. Pošto beba stiže u martu, već sam izračunala da se moj drugi porođaj uklapa i u radni raspored mog doktora. Isti lekarski tim mi vodi i drugu trudnoću i opet ću se poroditi u Narodonom frontu - kaže atraktivna dama, koja će se sa voljenim, pravnikom Aleksandrom - Sašom Švrakom, venčati na proleće, kada će ujedno krstiti kćerku i sina.

- Ana će ostati princeza i dobiće zaštitnika, a mene je mali gospodin već koštao jer sam izgubila opkladu sa dve babe i tetkom, koje su tvrdile da ću roditi muško - kroz osmeh kaže Jeftanovićeva, koja je u četvrtak, 29. oktobra, proslavila i jubilarni četrdeseti rođendan.
- Moj rođendan potpuno mi je nebitan iako se ispostavilo da ga već drugu godinu slavim sa čitaocima magazina "Hello!", i to u drugom stanju. Onog dana kad se rodila Ana u meni se rodila nova žena. Sad se broje Anine, a brojaće se i godine mog sina. To mi je prijateljica Ana Stanić rekla kad je dobila sina Vuka: "Sada se broje godine deteta." Roditeljstvo možda nekome sa strane izgleda jednostavno i idilično, ali njegov osnovni cilj ne može se ostvariti bez mnogo truda i urođenog prirodnog instinkta - iskreno kaže Aleksandra, kojoj su lepe vesti o trudnoći promenile uobičajene rođendanske planove.

- U vreme mog rođendana Saša i ja uvek smo išli u Italiju, obilazili smo Milano, Veneciju i svraćali kod moje mame u Sloveniju. Sada smo, međutim, opet propustili tradiciju, ali ćemo je nadoknaditi kada Ana i njen brat porastu. Neke tradicije se menjaju i ruše, a neke se ustrojavaju - zaključuje zanosna televizijska zvezda u razgovoru za jedini magazin kome poverava svoje privatne tajne.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!

Najnovije vesti