Aleksandra Jeftanović: Da nisam upoznala mog Sašu, nikada ne bih imala decu

Aleksandra Jeftanović: Da nisam upoznala mog Sašu, nikada ne bih imala decu

Autor: | 02/06/2019

0

Voditeljka Aleksandra Jeftanović bila je jedno od zaštitnih lica TV "Pink", ali se pre nekoliko godina povukla sa malih ekrana. Sada se, posle dužeg vremena, ponovo pojavila u javnosti i otkrila pojedine detalje o svom životu koji nisu bili poznati publici.

Aleksandra Jeftanović poslednjih godina posvećena je porodici, ali i privatnom biznisu. Nakon što se povukla sa televizije otvorila je igraonicu za decu, a poslednji projekat koji je radila na TV "Pink" bio je rijaliti "Farma 6" 2015. godine. Naredne godine udala se za svog izabranika Aleksandra Švraku, sa kojim ima naslednike Anu i Aleksu.

Nekadašnja voditeljka prvo dete rodila je u 39. godini, a juče se pojavila kao gošća Sanje Marinković u emisiji Magazin IN i priznala da smatra da ne bi ni imala decu da nije upoznala sadašnjeg supruga.

- Ja da nisam upoznala mog Sašu ja nikada ne bih imala decu, jer sam imala veliku odgovornost prema tome da toj deci treba da daš priliku da imaju porodicu. Imala sam dovoljno godina, a bila sam dete razvedenih roditelja, i upravo zbog toga sam imala jasnu sliku o tome šta očekujem. Mislim da je važno da muškarac bude domaćin u glavi, da ima domaćinski odnos prema svojoj kući, prema svojoj porodici - rekla je Aleksandra u pomenutoj emisiji.

 

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Miloš Nadaždin