Aleksandra Jeftanović postala i zvanično gospođa Švraka

Aleksandra Jeftanović postala i zvanično gospođa Švraka

Autor: | 11/09/2016

0

Lepa voditeljka Aleksandra Jeftanović se, kao što je i najavila ekskluzivno za naš magazin, juče u jednoj crkvi u srpskoj prestonici svom emotivnom partneru Aleksandru Švraki zarekla na večnu ljubav pred bogom.

- Venčanje smo zakazali za septembar. Biće to porodična svetkovina u krugu bliskih ljudi - otkrila je nedavno gospođa Švraka ekskluzivno za Hello!.

A šta je još lepa voditeljka ispričala za naš magazin, možete pročitati klikom na ovaj link!

- Aleksandra i Aleksandar iskoristili su ovu priliku i da krste svoje potomke, jednoipogodišnju ćerku Anu i šetomosečnog sina Aleksu. U samoj završnici priprema za današnju svadbu voditeljka i njen sada već suprug obavili su crkvene obrede, koje su dugo priželjkivali, u prisustvu članova porodice, kumova i najbližih prijatelja, a potom se posvetili ostatku priprema za današnji, veliki dan.

U poslednjem trenutku su shvatili da bi ih potpuno opteretilo da se u istom danu venčaju u crkvi, opštini i da krste mališane, zbog čega su razdvojili ova dva venčanja - kaže izvor za Alo.

Aleksandar i Aleksandra će nakon crkvenog, prirediti i opštinsko venčanje i veliko svadbeno veselje, koje će se održati danas.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti