Mamina mala kopija: Šta radi ćerka Aleksandre Jeftanović, kada je niko ne gleda? (foto)

Mamina mala kopija: Šta radi ćerka Aleksandre Jeftanović, kada je niko ne gleda? (foto)

Autor: | 20/02/2021

0

Prelepa Aleksandra Jeftanović prošle godine oduševila je publiku velikim televizijskim povratkom. Lepa voditeljka sada je jedno od omiljenih lica "K1" televizije. Voditeljka koja se 2016. godine udala za Aleksandra Švraku, mama je dvoje preslatke dece, Ane i Alekse.

Ana, koja je nedavno napunila šest godina, prava je lepotica. Svojim šarmom svakodnevno oduševljava mamu, a kada je niko ne gleda, postaje prava Aleksandrina kopija.

 

 

Od mame je devojča nasledila manire prave dame, kao i lepotu i široki osmeh, a sada je Aleksandra pokazala šta njena šestogodišnja ćerkica radi, kada je niko ne gleda.

Mala Ana doteruje se, kako bi još više ličila na Aleksandru i šminka se u svom malom "beauty" kutku.

Pročitajte: Posle dve decenije ponovo su zajedno - Nikad nismo prestali da se volimo

Instagram printscreen @aleksandra.jeftanovic

 

Da je majčino srce potpuno osvojila pre šest godina, jasno je iz emotivne poruke, koju je na "Instagramu" Aleksandra posvetila ćerki za rođendan.

- Rodila se na Bogojavljenje 2015.godine! Promenila je mene i ceo moj svet! Ima karakter, mišljenje, veliko, pametno oko, uvek govori šta misli, voli ljude, društvo joj je važno, ima velike i radoznale oči, glasno se smeje, i ima divan osmeh. Ne mogu da je potkupim ili slomim. Svoja je! Ponosna sam i srećna što je moja - napisala je Aleksandra.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti